luni, septembrie 03, 2012

Câștigătoarea concursului "Cărțile, vara nu dorm"

A venit momentul să vă spunem câștigătoarea concursului "Cărțile, vara nu dorm". Trebuie să vă mărturisim că a fost o alegere grea, toate pozele fiind superbe, dar până la urmă am ales poza câștigătoare.
Pentru început, vrem să mulțumim tuturor participanților pentru pozele minunate. Ne-a plăcut să vedem cât de ingenioși puteți fi când vă doriți cu adevărat. După cum am spus, aceste poze vor forma albumul verii anului 2012 și suntem foarte mândre de el, chiar dacă meritul este doar al vostru. 
Așadar, nu vă vom mai ține pe jar și vă vom spune cine a câștigat. Câștigătoarea este... Dan Daiana, cu următoarea poză:

Felicitări, Daiana! Te rog să trimiți un mail pe alexya_fanfics@yahoo.com cu datele tale personale, numărul de telefon și cartea aleasă în valoare de 40 de lei de pe site-ul sponsorului nostru, Librăria online Libris.
Mulțumim încă o data tuturor pentru că ați acceptat să participați. Sperăm că v-a plăcut și v-ați distrat, așa cum am făcut-o noi. Click AICI pentru a vedea restul pozelor.

Mulțumim sponsorului nostru, Librăria online Libris!
Image and video hosting by TinyPic

11 comentarii:

  1. Eu am uitat de acest concurs,insa nu cred ca puteam castiga.A fost tare ingenioasa Diana.Felicitari>:D<!

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari ! O poza chiar interesanta ! Va rog,va rog ,mai organizati concursuri de genul asta :o3. Mi-ar placea sa pot si eu sa particip <3

    RăspundețiȘtergere
  3. Am vrut sa particip si eu . Facusem chiar si pozele , doar ca am uitat ca se termina pe 30 :( Abia pe 1 septembrie , seara m-am trezit si eu aiurita de tot ca am ratat concursul :((
    Poate data viitoare voi fi mai promta ! :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Felicitari! Pozele sunt foarte frumoase :d
    Lectura placuta!:*

    RăspundețiȘtergere
  5. bvo diana.poza este ff frumosa,chiar si mie mi-a placut asta cel mai mult.

    RăspundețiȘtergere
  6. Vaiiii Ms mult. Cand am vazut ca am castigat am ramas :WOOOOW. Nici nu ma asteptam. Trimit imediat datele...

    RăspundețiȘtergere
  7. oricum meritai.Si celelalte poze erau frumoase dar aceasta era special da dragutza;;)

    RăspundețiȘtergere
  8. Felicitari, Diana! Sa te bucuri de cartea pe care o sa o alegi !

    RăspundețiȘtergere
  9. Felicitari!! Poza este foarte frumoasa.

    RăspundețiȘtergere
  10. Foaaaaaaaaaarte amuzanta ultima poza! Geniala idee, Daiana isi merita premiul cu siguranta! :D Felicitari ei pentru ideea geniala si pentru premiul bine meritat!

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!