duminică, septembrie 02, 2012

Book Lovers Challenge (12)




12. Ia o carte din bibliotecă şi fă-i o poză artistică. Cu decor drăguţ, potrivit etc. Suntem curioşi să vedem cât de creativ ai fost, când ne vei arăta poza!
Când am văzut ce provocare urmează, am sărit în sus de bucurie. De abia așteptam să o realizez :X. De câteva zile, am început să mă gândesc la o idee de poză artistică... și din păcate m-am lovit de același osbtacol de care mă lovesc tot timpul: îmi place să exagerez. Eu niciodată nu pot avea o idee simplă și drăguță. Tocmai acelea mi se par cele mai complicate. Idei trăsnite, ciudate? Sunt as :)). De aceea, am apelat la scumpa mea soră, cea care mă ține de obicei cu picioarele de pământ când teatrala din mine răbufnește. După ce i-am spus cam ce idei ingenioase am pentru realizarea unei poze artistice, mi-a mărturisit că 1. nu a înțeles nimic și cu siguranță e o idee bună ceea ce i-am relatat – cred că asta a spus-o doar să mă simt eu bine... și a reușit :)) - și 2. chiar dacă ar fi așa, eu trebuie să fac o poză artistică, nu nebunească.
Degeaba i-am spus că eu cred că arta a luat naștere cu ajutorul nebuniei. De ce? Pentru că trebuia să recunosc eu însămi că ea avea o idee mai bună ca a mea. Am început să facem poze, să ne prostim. Relativ, ideea prezentată în poze este simplă, dar tocmai prin simplitatea lor m-a făcut să le ador :X.
Așadar, îi mulțumesc surorii mele că m-a ajutat. Chiar dacă eu sunt trăsnita din familie, ea e o adevărată artistă. Și spun toate acestea, cu speranța că nu va citi niciodată :)). Glumeam... sau poate că nu?
Anyway, știu că provocarea spune doar de o poză, însă m-am îndrăgostit de două. Sper din suflet să vă placă. Click pe poze pentru a le vedea mai mari.

P.S. Krisz va face un later edit.


NEXT TIME:
13. O mașină a timpului te va transporta peste 5 minute într-un viitor distopic. În viitorul cărei cărți distopice ai alege să fii trimis și de ce? Ține cont că vei rămâne o scurtă vreme acolo, și trebuie să supraviețuiești.

9 comentarii:

  1. foarte faine amandoua;inteleg faza cu ideile complicate,mereu imi vin asa multe dar cu greu le pun in practica...

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt superbe ambele poze,imi place mai mult a2a,dar amandoua sunt grozave.

    RăspundețiȘtergere
  3. sriu si pe mine ma atrage mai ult a 2-a.dar amandoua sunt foarte frumoase si ingenioase

    RăspundețiȘtergere
  4. imi plac mult amandoua,desi a 2 mi se pare mai..interesanta.Bvo:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Superbe pozele, bravo Alexya! Dar Krisz nu mai face :(?

    RăspundețiȘtergere
  6. Pozele sunt foarte frumoase! Felicitari :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Super geniale pozele! Oh doamne:X Sunt superbe!
    Aveti niste idei...tu si sora ta sunteti geniale din punctul asta de vedere :))
    Mai ales ca ai pozat O zi, o carte pe care trebuie sa o am cat mai repede :D

    RăspundețiȘtergere
  8. Imi plac mult pozele, sunt foarte dragute. Sper sa reusesc sa citesc si eu cartea "O zi", desi parerile sunt impartite.

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!