marți, august 28, 2012

Înscrie-te și câștigă, la editura Nemira!

Image and video hosting by TinyPic
Vă reamintim că Dansul dragonilor vine în format paperback. Mai aveți timp doar până la 1 septembrie 2012 să beneficiezi de cuponul de 30% reducere pe care îl puteți folosi pentru a precomanda cartea câștigătoare a prestigiosului premiu Locus 2012
Cei ce se înscriu la precomandă până pe 1 septembrie vor primi și o carte surpriză cadou de la Nemira
Oferta este valabilă până la data de 1 septembrie și nu se cumulează cu alte promoții sau cupoane de reducere.

Image and video hosting by TinyPic
Pelicula Savages își face apariția pe marile ecrane din România săptămâna viitoare. Regizorul Oliver Stone propune un thriller cu o distribuție de staruri formată din Taylor Kitsch, Blake Lively, Aaron Johnson, John Travolta, Uma Thurman, Benicio Del Toro, Salma Hayek, Emile Hirsch si Demian Bichir. Filmul se bazează pe romanul lui Don Winslow, inclus în 2010 in Top 10 al prestigiosului New York Times. 
Dacă vreți să vă familiarizați cu literatura lui Don Winslow, editura Nemira vă propune un concurs interesant: folosește opțiunea Comentează cu Facebook de pe blog și spune-ne care crezi că este cel mai important păcat și poți câștigă cele două volume ce formează romanul Păcate originare
Concursul se desfasoara in perioada 27 august - 2 septembrie.

8 comentarii:

  1. Dansul dragonilor ,oh doamne:X:X:X:X Cea mai geniala serie, ma credeti? SUnt indragostita de seria asta, si coperta dansului dragonilor....wow. Ma innebuneste! Este o carte care isi merita absolut fiecare banut!
    Premiul este, cum am mai zis, superb :D
    Pacate originare...hm...sunt foarte curioasa ce este in aceasta carte, sper sa reusesc sa pun mana pe ea vreodata :D

    RăspundețiȘtergere
  2. da ..eo vreau sa iau pacatE originare de la bibleoteca..totusi nu stiu daca dansuk dragonilor este pe gustul meu...

    RăspundețiȘtergere
  3. Trebuie neaparat sa-mi iau ceva scris de Martin,adica Urzeala Tronurilor...e prea fain serialul ca sa nu citesc si cartea :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Am citit si eu cate ceva despre seria "Cantec de gheata si foc" din care face parte volumul "Dansul dragonilor" si pare o serie interesanta, captivanta. Trebuie totusi sa ma mai gandesc daca sa imi cumpar cartile sau nu.

    RăspundețiȘtergere
  5. de G.R.R. Martin am citit numai Urzeala tronurilor pe care am adorat-o inca de la inceput. Trebuie sa imi comand si restul seriei, dar nu stiu cand. Cat as vrea sa pot profita de aceasta oferta...

    RăspundețiȘtergere
  6. Hm, ma atrage si pe mine! Sper sa pun mana pe caeva carti cat de curand!

    RăspundețiȘtergere
  7. mmm nu pare genul meu oricum este o oferta foarte frumoasa pt impatimiti

    RăspundețiȘtergere
  8. sunt curioasa cine a castigat :)) norocoasa persoana :D
    lulu, cum sa nu fie pe gustul tau? sunt genul acela de carti ce...te tin cu suspansul ridicat la maxim, ce nu te lasa sa dormi sau sa mananci :))

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!