miercuri, august 29, 2012

Book Trailer (25)

V-am spus într-o postare anterioară că nu o să aştept să apară şi la noi, şi o să citesc volumul 2 al seriei "Ucenicia lui Viktor Frankenstein" de Kenneth Oppel în engleză, nu? Ceea ce am şi făcut, şi e o operă de artă sincer! E muuult mai bun decât primul, "Elixirul Vieţii" care şi el e genial, şi nu credeam că e posibil aşa ceva! Vă las mai jos trailerul:

7 comentarii:

  1. Interesant, dar deocamdata am o lista de ''must read'' si nu prea mai pot adauga nimic.
    Imi place tare mult rubrica "Book Trailer"

    RăspundețiȘtergere
  2. Vreau si eu volumul doi, vreau si euuuu!

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu ma uit ,nu ma uittt pentru ca vreau sa citesc cartea!!! O sa o citesc dupa ce termin cele 5 carti pe care le-am inceput deja, promit!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce book trailer dragut.. de abia astept sa citesc

    RăspundețiȘtergere
  5. ce bestial e trailerul...doamne chiar vreau cartea asta=P```

    RăspundețiȘtergere
  6. O sa astept sa apara cartea in Romania, pentru ca nu am citit nici primul volum, iar acum am o groaza de carti care asteapta sa fie citite in biblioteca. Insa cu siguranta o voi citit, am auzit multe pareri bune despre serie si pare a fi genul meu.

    RăspundețiȘtergere
  7. krisz, vreau si eu cartea in engleeeezaaa!! :)) mi-am luat kindle si deabia astept sa-l umplu cu de toate pentru toti :D trailerul e genial, la fel ca si cartea :D

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!