marți, iulie 17, 2012

"Gloss, glamour și o junglă de intrigi" (Ashleys #4) de Melissa de la Cruz – din 24 iulie împreună cu revista Bravo Girl

Planul lui Lauren Page era simplu: să treacă printr-o transformare spectaculoasă, să intre în gaşca Ashleys şi apoi să o distrugă complet din interior.
Singura problemă este că, ajunsă acum una dintre „reginele” clasei a şaptea, Lauren nu mai este atât de sigură că vrea să-şi ducă planul la îndeplinire – mai ales pentru că Sadie, care-i fusese cândva cea mai bună prietenă, şi-a făcut şi ea un plan să răstoarne supremaţia celor trei Ashley.
Acum, obiectivul lui Lauren s-a schimbat: trebuie să salveze gaşca Ashleys! Însă cum Ashley şi-a luat ca prieten un băiat oarecare şi fără un sfanţ, Lili nu mai vrea să audă de machiaj şi haine la modă, iar A.A. nu mai crede în loialitatea lui Ashley, se mai poate face oare ceva? Sau gaşca Ashleys se va destrăma cu adevărat?

Pentru mai multe informaţii, accesaţi site-ul autoarei  http://melissa-delacruz.com/.

7 comentarii:

 1. E chiar drăguţă seria :) Abia am început volumul III.

  RăspundețiȘtergere
 2. Concurs carte la alegere:http://fantasybooks-27.blogspot.ro/2012/07/concurs-10-000-afisari.html

  RăspundețiȘtergere
 3. eeee :X inca o saptamana si apare :X de abia astept sa mi-o iau

  RăspundețiȘtergere
 4. Nu am citit aceasta serie , pentru ca nu prea mi-a placut povestea. Oricum spor la citit celor care o vor cumpara!!

  RăspundețiȘtergere
 5. Interesanta carte, dar eu nu mi-am luat seria. Chiar am falit ;))

  RăspundețiȘtergere
 6. Eu mi-am comandat si volumul 3 si 4 la precomanda de pe Elefant,deabia astept sa vina:D.Primele doua volume le-am cumparat cu revistele.

  RăspundețiȘtergere
 7. Nu mi le-am cumparat, si nici nu prea vreau! Mi se par foarte...imorale

  RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!