luni, iulie 02, 2012

Concurs de debut literar Max Blecher - Herg Benet, ediţia a II-a!

V-am vorbit deja de acest concurs şi aţi văzut şi voi ce cărţi frumoase au scos cei de la Editura Herg Benet, nu ? În curând voi face recenzia la "Contesa Aneke" şi e genială cartea! Sunteţi mulţi talentaţi, atât care scrieţi poezie, cât şi proză. Aveţi capitole, sau romane întregi scrise, de ce să nu vă încercaţi norocul ? Ce aveţi de pierdut, la urma urmelor?

Concurs de DEBUT Max Blecher  Herg Benet, ediția a II-a

Casa de Editură Max Blecher (www.maxblecher.ro) şi Editura Herg Benet (www.hergbenet.ro) organizează ediția a II-a a concursului anual de debut, continuând inițiativa pornită în 2011, al cărei scop este descoperirea și publicarea unor autori valoroși încă nedebutați în volum. Un concurs deschis poeților și prozatorilor pregătiți să propună publicului cărți puternice și originale pe care cele două edituri le vor publica și promova în maniera în care au făcut-o cu volumele câștigătoare ale primei ediții.

Desfăşurare:
Concursul va avea două secţiuni: Poezie şi Proză.

Condiţia principală este ca participantul să nu fi debutat până acum în volum. Nu există limită de vârstă pentru înscriere.
Premiul constă în publicarea a două manuscrise câștigătoare, astfel: la Casa de editură Max Blecher va apărea volumul de poezie, iar la Editura Herg Benet volumul de proză care au întrunit cele mai mari punctaje în urma jurizării.

Adresa de e-mail la care vor fi trimise manuscrisele este debutMBHB@gmail.com

Data limită până la care pot fi înscrise manuscrisele în concurs este 15 septembrie 2012.

Juriul concursului de debut pentru poezie este alcătuit din: Svetlana Cârstean, Claudiu Komartin, Iulia Militaru, Răzvan Țupa și Radu Vancu.
Juriul concursului de debut pentru proză este compus din: Dan Coman, Cristina Nemerovschi, Felix Nicolau, Octavian Soviany și Alexandru Voicescu.
Cele două cărți vor fi lansate și promovate în cadrul târgului de carte Gaudeamus 2012.

8 comentarii:

  1. Super concursul, este foarte tentant. Conteaza tipul scrisului si marimea in Word? Alte reguli nu exista? Numarul de pagini minime pentru manuscris? Numerotare? Sau orice altceva?

    RăspundețiȘtergere
  2. Ii admir pe cei de la Herg Benet pentru sprijinul acordat viitorilor scriitori :X Hehe, poate imi incerc si eu norocul peste un an sau 2.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cat de tare,maa ! Sper sa termin manuscrisul pana atunci :o3.Multumesc de veste!! :x

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce tare . Poate particip ca doar a scris ca este pentru toate varstele nu?
    Intrebare: Exista vreo tema anume?

    RăspundețiȘtergere
  5. Ma inscriu si eu, desi pariez ca nu termin de scris pana in septembrie, dar merita incercat. Nu pierd nimic.
    Alte reguli mai exista?

    RăspundețiȘtergere
  6. Si eu m-as inscrie. Apropo: la categoria poezii, minim cate trebuie sa trimitem?

    RăspundețiȘtergere
  7. Sper sa termin si eu de scris pana in septembrie. Imi incerc norocul, nu se stie niciodata. Multumim mult de stire!

    RăspundețiȘtergere
  8. am trimis manuscrisul.sper sa fie bine.multumesc pt informatii

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!