miercuri, iunie 27, 2012

”Eternal Starling”(Emblem of Eternity #1) de Angela Corbett în portofoliul Leda!

Deși pentru voi, vizitatorii blogului nostru, nu e o noutate așa mare, deoarece noi, cum am aflat, și cum ne-a permis Angela, v-am și spus că ”Eternal Starling” va fi publicată la noi, am simțit acum, văzând postarea oficială de pe blogul Leda, aceeași bucurie și sentiment de împlinire! Vă mulțumim încă o dată tuturor pentru sprijinul acordat campaniei, ați fost și sunteți minunați !


ETERNAL STARLING, volumul I din trilogia EMBLEM OF ETERNITY de Angela Corbett,
în portofoliul LEDA
 OARE DE CÂTĂ VREME TE CAUTĂ SUFLETUL TĂU PERECHE?

„Dragostea este simbolul eternităţii. Ea anulează orice noţiune a timpului, şterge orice amintire a unui început, orice teamă de  sfârşit.” – Madame de Staël

O dragoste atât de puternică, încât nici eternitatea nu-i poate despărţi
Evie Starling a dus o viaţă relativ lipsită de evenimente, ieşind cu prietenii, pălăvrăgind despre băieţi şi conducându-şi Mustangul din 1966. Totul se schimbă atunci când se mută în Gunnison, Colorado, pentru a merge la colegiu şi când cunoaşte doi bărbaţi misterioşi.
Timp de secole întregi, Alex Night şi Emil Stone tânjiseră după Evie – dar fiecare dintre ei are propriile sale motive pentru a-şi dori să fie cu ea.  Când amândoi susţin că reprezintă sufletul ei pereche şi îi vorbesc despre un trecut incredibil, Evie află că este cu totul alta decât cea care credea că este.
Curând, Evie se trezeşte în mijlocul unei bătălii seculare dintre Societatea Amarantină – protectorii de suflete – şi Rezistenţa Daevos – distrugătorii de suflete. Cu un trecut pe care nu şi-l înţelege şi un viitor plin de primejdii, Evie trebuie să decidă în cine poate avea încredere.  Dar Alex şi Emil nu sunt singurii care o doresc pe Evie, iar sufletul ei va ajunge miza într-o luptă eternă, dusă pe viaţă şi pe moarte.

„Eternal Starling vă va emoţiona, purtându-vă printr-un periplu de pericole, conspiraţii şi o dragoste cu adevărat eternă.”  – Aprilynne Pike

„Un debut uluitor, având în prim-plan o eroină puternică, după care vor tânji toţi tinerii cititori, şi doi eroi romantici, după care toate fetele vor fi leşinate.” – Jennifer Murgia

Eternal Starling este o superbă poveste de dragoste. Paginile ei sunt pline de o mitologie unică, o iubire fascinantă şi doi bărbaţi după care veţi fi înnebunite. Mă bucur că nu sunt eu Evie, pentru că n-aş putea să aleg între ei!” – Lani Woodland

2 comentarii:

  1. ce mai pot spune??de abia astept sa apara precomanda de la carte;de abia astept sa o citesc <3

    RăspundețiȘtergere
  2. vreau si eu cartea... am intrat pe site-ul leda si nu am gasit nimic.. hm... ai idee in ce stadiu se afla, in sensul daca a aparut pe undeva la noi?
    Urasc editurile astea, au numai tampenii de carti numai pe cele care trebuie nu.. si iar o tampenie..nu aduc si varianta in engleza..gasesti ffff rar si la extra pret.

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!