joi, iunie 07, 2012

”Despărțirea” (Cercul secret #4) - serie creată de J.L.Smith, dar scrisă de Aubrey Clark în curând la CorinTeens!

ȚINE-ȚI DUȘMANII APROAPE..
Pentru prima oară de când s-a mutat în New Salem, Cassie Blake simte că este o persoană obişnuită. Este fericită alături de sufletul ei pereche, Adam, şi îşi face noi prieteni. Dar, având în vedere sabatul secret din care face parte şi incredibila ei putere interioară, Cassie are de fapt o viaţă ieşită din comun. În timpul Festivalului Primăverii, o întâmplare tragică îi obligă pe membrii Cercului să facă faţă unei situaţii disperate, pentru care nu au fost deloc pregătiţi.
Cercul secret este vânat de un duşman necunoscut – şi oricine poate fi următoarea victimă. Pe măsură ce se străduiesc cu toţii să se apere, iau naştere alianţe, iar relaţiile dintre ei sunt puse la încercare. Niciunul nu ştie în cine poate avea încredere sau de cine să se teamă. Şi, mai ales, nimeni nu este cine pare a fi – oare membrii Cercului sunt destul de înţelepţi încât să vadă dincolo de aparenţe sau se vor lăsa înşelaţi şi dezbinaţi?
O să reuşească oare Cassie să-şi salveze prietenii… şi pe sine însăşi?
Sau alegerile ei vor dezbina Cercul pentru totdeauna?

„Tineri atrăgători, dar şi inocenţi, dragoste, aventuri… toate vor fi pe placul cititorilor. Personajul principal, Cassie, este fermecător şi realist, iar scenele pline de suspans te fac să aştepţi cu nerăbdare continuarea.”VOYA

Cartea are 288 de pagini, format 13 x 20 cm, şi este cartonată. Preţul va fi de 39,90 lei.
SURSA

4 comentarii:

  1. deja apare?
    s-au miscat repede vad...oricum nu mi-o iau...nu prea mi-o doresc daca e scrisa de alt autor:|

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu stiam ca au sa mai scoata un volum. Sincer, eu m-am obisnuit cu felul de a scrie a lui L.J.Smith si mi-e destul de teama ca noul autor nu se va ridica la inaltimea asteptarilor mele... Ma mai gandesc daca sa mi-o iau sau nu...

    RăspundețiȘtergere
  3. Mda, nu cred ca mi-o mai iau. Adica inainte era in editie de chiosc si scrisa de L.J.Smith...Acum...nici nu ar arata bine, plus ca nu prea mi-e dor de Cassie si Adam. N uzic ca n-a fost o serie frumoasa, dar nu e in top 10.

    RăspundețiȘtergere
  4. wow..ce ma atrage coperta..arata foarte bine:D..sunt putin curioasa cum va fi volumul poate fac rost de el sa-l citesc:)

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!