luni, mai 28, 2012

"Vrăjitor si vrăjitoare" de James Patterson și Gabrielle Charbonnet în curând la Editura Leda


Ţineţi în mână o istorisire de o importanţă vitală care dezvăluie adevărul ascuns despre aceste vremuri primejdioase…
Magie + mai multe dimensiuni + răzvrătire împotriva unui guvern totalitar + copii care conduc lumea + dragoste + aventuri + suspans! Pare combinaţia perfectă pentru o carte bună, nu-i aşa?
Într-o lume orwelliană a unui guvern totalitar numit Noul Ordin, copiii, şi mai ales adolescenţii rebeli, trebuie să se supună, sau să moară. Pentru Wisty, o fată de 15 ani, şi fratele ei Whit, de 17, viaţa se schimbă la 180 de grade când sunt luaţi într-o noapte de lângă părinţii lor şi închişi într-o temniţă secretă pentru o vină despre care ei nu ştiu nimic – fiind apoi judecaţi într-o parodie de proces şi condamnaţi la moarte. Dar în vreme ce sunt captivi în acest oribil coşmar, Wisty şi Whit descoperă că au puteri incredibile, pe care însă nu ştiu cum să le controleze. Vor putea ei oare să descopere o cale de a-şi folosi abilităţile de vrăjitori pentru a se salva, şi pentru a-şi salva şi părinţii – şi poate că în final şi lumea lor?
O carte plină de magie, aventuri şi umor, surprinzătoare, energică, scrisă într-un ritm alert, care te ţine în tensiune, cu întorsături spectaculoase de situaţie, o intrigă captivantă şi doi eroi plini de spirit şi ingeniozitate! 

SERIE TRADUSĂ ÎN 19 ŢĂRI – BESTSELLER NEW YORK TIMES – BESTSELLER USA TODAY – BESTSELLER PUBLISHERS WEEKLY
„M-am născut pentru a scrie această poveste. Citiţi mai departe, atâta vreme cât mai puteţi…”James Patterson
Pentru mai multe informaţii, vizitaţi site-urile: www.jamespatterson.com, www.witchandwizard.com

9 comentarii:

  1. Foarte frumoasa carta imi place foarte mult , app organizez si eu un concurs cu premii super , vor fi 4 castigatori , sper sa participatii cat mai multi:) http://catelusaflafy.blogspot.com/2012/05/concurs_28.html

    RăspundețiȘtergere
  2. Descrierea e geniala, imi place tare mult ideea generala a cartii. In curand ma apuc de Maximum Ride si sunt curioasa daca o sa-mi placa stilul lui Patterson

    RăspundețiȘtergere
  3. Am auzit numai bine despre carte şi deşi subiectul nu mă atrage, cred că merită o şansă :)

    RăspundețiȘtergere
  4. nu am mai auzit de ea pana acum...voi astepta o recenzie ceva,si apoi mai vad eu:D

    RăspundețiȘtergere
  5. Daca si pretul va fi atragator, nu va de ce nu as cumpara cartea :) Descrierea este palpitanta si chiar mi-ar place sa ma reintorc la lumea "magiei" :))
    Ce sa spun? Abia astept sa apara :)

    RăspundețiȘtergere
  6. hmm..:-?..coperta mi se pare putin cunoscuta..dar de descriere nu am mai auzit..pacat pentru ca suna foarte bine:)):D..nu am citit multe carti cu vrajitori sau vrajitoare chiar daca mereu m-a atras subiectul:)

    RăspundețiȘtergere
  7. Nici eu n-am auzit de ea . Pare interesanta. Voi astepta pareri inainte sa mi-o iau.

    RăspundețiȘtergere
  8. nu am auzit de ea...dar sunt interesant..

    RăspundețiȘtergere
  9. Este o carte foarte buna la un pret bun ( 40lei nu este o suma foarte mare asa ca oricine si-o permite) . Vi-o recomand cu placere

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!