joi, mai 24, 2012

Update ”Eternal Starling Giveaway”! + Giveaway Apy!

A trecut deja o săptămână și nu am primit datele de la 2 din câștigătorii de la ”Eternal Starling Swag Giveaway”, adică de la El K. care câștigase Pachetul #2 și de la Popescu P. care câștigase Pachetul #4.
Nici Rose nu mi-a trimis datele, ea câștigase un semn de carte și un tatuaj, dar ea oricum le va primi oricând îmi dă datele, deoarece erau în semn de mulțumire pentru ajutorul acordat campaniei.

Așadar, am ales 2 noi câștigători, iar lista actualizată e:
Îl rog pe Demetrescu H să îmi trimită cât de repede poate numele și adresa completă pe adresa krisz_fanfic@yahoo.com, ca să pot trimite plicurile.
De asemenea, le rog pe Demetrescu Elena și pe Andrada Simion să îmi mai dea un mail care să conțină și codul poștal, deoarece nu l-ați trecut.

Dacă nu ați avut norocul să câștigați la noi, Apy organizează un Concurs tot cu Swag de la Angela Corbett, și vă invităm să vă înscrieți AICI, poate acum o să câștigați. O zi faină!

7 comentarii:

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!