luni, mai 21, 2012

”Șovăire” (Lupii din Mercy Falls #2) de Maggie Stiefvater în curs de apariție la RAO!

Am citit "Fior", primul volum din serie, e o carte superbă, emoționantă, minunat scrisă. V-o recomand din toată inima, sincer, o să ajungeți să o iubiți. Sunt atât de fericită că în curând va apărea următorul volum, l-am așteptat cu nerăbdare !

În "Fior", Grace şi Sam s-au găsit. Acum, în "Şovăire", trebuie să lupte ca să rămână împreună.
Pentru Grace, asta înseamnă să-şi înfrunte părinţii şi să păstreze un secret deosebit de periculos despre ea însăşi. Pentru Sam înseamnă să se împace cu trecutul său ca vârcolac şi să afle cum poate supravieţui pe viitor.
Dar mai apare şi un lup nou, pe nume Cole, al cărui trecut ar putea distruge întreaga haită. Iar Isabel, care deja şi-a pierdut fratele, este atrasa oricum de Cole.
"Şovăire" ne vorbeşte despre ambele laturi ale iubirii, cea întunecată şi cea luminoasă şi despre puterea oamenilor de a depăşi obstacole prin forţa dragostei.



TRAILERUL CĂRȚII: 

Ador trailerul, e genial, ca tot ce ține de seria asta!

13 comentarii:

  1. WOW!!!..de cand am asteptat cartea!!!..ador primul volum si sunt atat de curioasa ce se intampla in continuare:X

    RăspundețiȘtergere
  2. Yeeey !!! Abea astept sa o tin in maini :X Sper sa se miste repede treburile, pentru ca de obicei la Rao se lucreaza mai greu :(

    RăspundețiȘtergere
  3. eu inca nu am citit primul vol :(

    RăspundețiȘtergere
  4. N-am citit primul volum, dar... Chiar as vrea s-o fac plus ca apare si al doilea :D

    RăspundețiȘtergere
  5. nu am citit primul volum dar poate o voi face...pare chiar faina:)

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu am citit primul volum si mi-a placut tare mult. M-am indragostit de Sam si ochisorii lui galbeni <3 sunt asa de curioasa de ceea ce se va intampla in Sovaire.

    RăspundețiȘtergere
  7. Atat primul, cat si al doilea volum, vor fi cu siguranta pe lista mea de dorinte de ziua mea :)))) Imi voi lua cartile astea :X Chiar vreau sa le citesc, am auzit multe pareri bune si , mai ales de la tine Krisz, caci...inseamna ca e chiar buna cartea! Imi place mult trailerul. Coperta, desi simpla la prima vedere e draguta, insa nu ma iau eu dupa o coperta....e chiar tare. Abia astept sa o am :))

    RăspundețiȘtergere
  8. Prima carte e superba! De abia astept sa citesc si volumul 2! Sunt atat de nerabdatoare. Nu credeam ca o sa apara atat de curand si in Romanaia, dar se pare ca am avut parte de o supriza foarte placuta :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Poate voi citi si eu primul volum, intr-o zi :))

    RăspundețiȘtergere
  10. Ti se pare ca au publicat-o repede, darkangelsconfessions ? Doamne, am impresia ca am asteptat o eternitate pentru volumul asta.

    RăspundețiȘtergere
  11. dragostea depaseste orice obstacol..frumoasa cartea abia astept continuarea

    RăspundețiȘtergere
  12. Am citit si primul volum. Pot sa spun ca e una din cartile mele favorite. Acum mi l-am comandat si pe al doilea, dar inca nu a ajuns si mor de nerabdare :(

    RăspundețiȘtergere
  13. hehe..in curand trebuie sa ajunga cartea!!!..nu mai am rabdare si iar o voi citi intr-o zi:))

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!