vineri, mai 18, 2012

Precomandă "Destinul Vraciului" (Cronicile Wardstone #8) de Joseph Delaney

Click AICI pentru a precomanda cu 25% reducere și transport gratuit!!!

23 de comentarii:

  1. hmm...eu nu sunt o fana a seriei:D:))..dar nici nu prea ma atrage sa o incep nu mi se pare ca e tocmai genul meu:-?:D

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am niciun volum din serie. Imi aduc aminte ca eram prin clasele primare si un coleg citea Ucenicul Vraciului sau ceva de genul.. pe vremea aia mi se pareau fabuloase, acum, nu ma prea mai atrag.

    RăspundețiȘtergere
  3. As vrea sa pot sa o precomand dar nu am toata seria si decat sa o iau si sa citesc sa nu nteleg nimic mai bn pun toata seria pelista mea de carti si o cumpar mai incolo.De curand am precomandat ,,Uneori sub clar de luna,, pe care am citito in 4 ore:) iar ieri mi-a venit cartea ,,Spulbera-ma,, si deabea astept sa ma apuc si de ea.

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu nu am citit seria deloc, dar o prietena o are si a spus ca ei ii place. M-am tot gandit sa o incep si eu, dar mereu vin carti noi si interesante si nu reusesc nici cum sa imi fac timp pentru ea. :( Poate in vacanta de vara...

    RăspundețiȘtergere
  5. Am citit cam...3 volume din ea, de la biblioteca...Au fost interesante, dar nu pe gustul meu . Oricum, sper sa o precomande fanii seriei ;)

    RăspundețiȘtergere
  6. daca as fi fost un fan,sigur ca as fi cumparat-o dar cum nu am celelalte volume si nici nu am de unde sa le imprumut...:(

    RăspundețiȘtergere
  7. Acum am descoperit ca un coleg tocmai ce si-a comandat toata seria. Nu stiu, mi se par cam micute pentru 30/40 de lei :-?? poate il conving sa mi le imprumute si mie

    RăspundețiȘtergere
  8. eu am ultimul volum care a aparut si nici macar 100 de pagini nu are:))...si chiar daca vreau sa incep seria pot sa o iau de la biblioteca:)

    RăspundețiȘtergere
  9. Exista la biblioteca?
    Ce noroc de voi, macar incerci primul volum sa vezi cum e. Pacat ca la mine in oras nu prea au carti noi.

    RăspundețiȘtergere
  10. Din pacate, nu am primele volume si nu as avea de ce sa o precomand...desi mi-ar place sa-mi iau seria, am citit recenzia voastra la una dintre carti si chiar mi-a placut :)

    RăspundețiȘtergere
  11. nu am citit nici o carte din serie

    RăspundețiȘtergere
  12. @Oanaaa. sa evzi ce biblioteca avem noi in Galati :)) Tot felul de carti , si daca vrei mai deosebite gen Jurrnalele vampirilor [care nu le aveam cand imprumutam] trebuia sa imi scriu numarul de telefon pe o foaie si sa astept sa ma sune ei ca sa pot lua cartea. Seria cu Destinul Vracilor era pe rafturi...N-am voie mai mult de 4 carti sa iau , deci n-am luat toata seria. Oricum,sunt micute tare .

    RăspundețiȘtergere
  13. Si nici nu ma atrage prea tare, nu stiu de ce:(

    RăspundețiȘtergere
  14. se pare ca nu sunt singura care nu se da in vant dupa serie :))

    RăspundețiȘtergere
  15. Ar fi super sa existe si la biblioteca din orasul meu astfel de titluri.. cine stie, poate stra-nepotii mei le vor gasi la biblioteca.

    RăspundețiȘtergere
  16. Nu stiu de ce dar am un dejavu cred ca si seria asta va fi vanduta cat de curand la set si cu pret redus , oricum daca apare asa sigur o voi cumpara

    RăspundețiȘtergere
  17. @Bella , probabil va aparea toata colectia cu pret redus , dar nu ma prea atrage, asa ca nu am de gand s-o cumpar. Cu Academia Vampirilor e alta treaba.

    RăspundețiȘtergere
  18. Eh din cate am observat si coperta fece parte din sentimentul de atragere desii nu stiu parca daca ar aparea casa noptii a set parca as da click mai repede decat la Cronicile Wardstone

    RăspundețiȘtergere
  19. Ce m-as bucura sa am si eu o biblioteca in oras cu carile aparute la leda

    RăspundețiȘtergere
  20. tot nu ma prea uimeste seria asta

    RăspundețiȘtergere
  21. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  22. este cineva, pe aici, care a citit vreo carte din seria asta?

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!