luni, mai 21, 2012

"Jurnalele Vampirilor" continuă, cu aventuri mai palpitante ca oricând...


FIŢI PREGĂTIŢI PENTRU VOLUMUL 8 AL SERIEI, ŞI TOTODATĂ PRIMUL VOLUM DIN NOUL CICLU VÂNĂTORII: FANTOMA

FANTOMA, volumul 1 din ciclul VÂNĂTORII, seria JURNALELE VAMPIRILOR,volumul 8, creată de L.J. SMITH
ELENA ESTE ÎN PRIMEJDIE! AMENINŢATĂ DE O APARIŢIE SUMBRĂ VENITĂ DIN LUMEA DE DINCOLO, EA NU POATE FI PROTEJATĂ DECÂT DE CEI DOI FRAŢI SALVATORE, STEFAN ŞI DAMON…
Elena Gilbert şi prietenii ei au luptat împotriva spiritelor malefice şi au reuşit să salveze orăşelul Fell’s Church, dar cu un preţ foarte mare: viaţa lui Damon Salvatore.
Cândva, Damon se luptase crâncen cu fratele lui, vampirul Stefan, să câştige inima Elenei. Cum Damon a dispărut, Elena şi Stefan pot fi în sfârşit împreună. Şi-atunci, de ce Elena visează în continuare la Damon?
În timp ce sentimentele ei faţă de Damon devin tot mai profunde, Fell’s Church e bântuit de o apariţie sumbră. Elena ştie cum este în iad, dar un asemenea demon nu a mai văzut niciodată. Singurul lui scop este s-o omoare pe Elena şi pe cei dragi ei…
*
Dragă Jurnalule,
SUNT ACASĂ! Nici nu îndrăznesc să cred, dar iată-mă aici!
Întregul Fell’s Church are şansa unui nou început. Dar, cu excepţia mea şi a prietenilor mei apropiaţi – Meredith, Bonnie, Matt, dragul meu Stefan şi doamna Flowers – nimeni altcineva nu ştie că viaţa nu s-a mai scurs ca de obicei de la Ziua Oraşului încoace.
Am reuşit! Am salvat pe toată lumea!
Pe toţi, cu excepţia lui Damon…
Ceea ce e ciudat – de fapt, ridicol – este acest sentiment de speranţă care se naşte în adâncul meu. Şi dacă, îmi tot spun, şi dacă de fapt, cumva, Damon n-a murit?
Şi apoi speranţa se destramă, pentru că el e mort, şi trebuie să accept asta. Dacă vreau să rămân puternică, nu mă pot minţi singură.
Dar speranţa mi se furişează din nou în suflet. Şi dacă…?
Elena
Pentru ultimele informaţii privind seria Jurnalele Vampirilor, vizitaţi www.vampirediaries.com.
Cartea are formatul 13 x 20 cm, cartonată, 448 pagini, preţ: 39,90 lei. La precomandă beneficiaţi de reducerea de 25% şi de transportul gratuit, data de aparitie: 1 iunie 2012.

12 comentarii:

  1. ma intreb daca seria va avea sfarsit, ca se tot continua. oricum, abia astept sa citesc cartea :)

    RăspundețiȘtergere
  2. sincer,eu amcitit doar primele 4 volume,restul nu vreau sa le mai citesc...
    pe coperta scrie 'serie creata de l.j. smith'...nu-mi place ca au schimbat autorul..trebuiau sa accepte cum voia ea sa se sfraseasca...dar nah..
    sunt curioasa pana la ce volum vor ajunge...oricum,fanii mai inraiti o sa fie bucurosi de aparitia acestei carti si la noi...:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu creeeed:))
    Tot timpul mai apare ceva, oh...mereu spun "ultimul volum, gata, se termina"

    RăspundețiȘtergere
  4. si eu am citit doar primele 3 volume..dar nu le-am mai continuat tot spun ca o fac:">..oricum pare interesanta cartea si coperta e foarte frumoasa si naturala:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Si eu care ma gandeam sa incep sa imi cumpar si urm vol (urm de dupa cele de la Bravo) dar acum, cne stie cate carti o sa aiba seria :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  7. E draguta coperta. Am citit primele 4 volume puse la dispozitie de Bravo si BravoGirl . Mi-au placut la nebunie :D
    Desi nu stiu daca mai vreau sa cumpar urmatoarele volume...Adica, cat o sa mai tina povestea asta? Pana ajunge la nr. volumelor VS?

    RăspundețiȘtergere
  8. am citit cele 3 carti de la Bravo din Jurnalele lui Stefan si sincer mi s-au parut putin mai interesante decat Jurnalele vampirilor:D

    RăspundețiȘtergere
  9. Buun, eu n-am citit decat Jurnalele lui Stefan si primele 4 volume.. am fost tentata sa continui dar nu stiu.. parca si-au pierdut din farmec. Acum, sunt curioasa cum e noul ciclu avand in vedere ca nu e scris de L.J. Smith

    RăspundețiȘtergere
  10. Imi e frica de cartea asta; de seria asta; de ...tot ce are numele autoarei asteia :))
    Cu siguranta gresesc, pentru ca si Alexya mi-a spus ca fac o eroare maaare cand judec cartile astea dupa volumul 5 si prima jumatate a volumului 6, care m-au facut, mai mult sau mai putin sa...imi schimb parerea. Parca nu pot continua, desi o voi face la un moment dat. Nu stiu daca sa-mi precomand cartea asta, chiar daca nu sunt genul care sa abandoneze o serie, indiferent ca ii place sau nu toata. Chiar nu stiu :-??

    RăspundețiȘtergere
  11. Parca vezi ca peste cativa ani vezi ca seria are 15 volume :))

    RăspundețiȘtergere
  12. nu stiu daca sa imi mai cumpar cartile, sau ar fii o idee buna sa pun banii jumatate- jumatate cu prietena mea...nu stiu abia acum ne hotaram

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!