vineri, mai 25, 2012

FOARTE IMPORTANT !

Poate mulți dintre voi nu primiți în lista de lecturi de pe Blogger anunțurile cu postările noastre, deși pe blog noi publicăm diverse, și deși ne urmăriți prin GFC (Google Friend Connect). Probabil știți că o perioadă, după ce am schimbat link-ul blogului, am avut probleme și cu Feed-ul, și de aceea. Cei care nu vedeți pe Blogger ce am mai postat e din cauză că ne urmăriți de mai demult. 
Și eu am avut până acum problema asta, dar Alexya i-a dat de cap. Trebuie doar să ne scoateți din lista de lecturi ( de la blogurile pe care le urmăriți) și apoi să ne băgați din nou în listă, și gata, problemă rezolvată! Vă vor apărea în timp record postările noastre!
Mai jos găsiți imagini care vă arată pas cu pas ce trebuie să faceți ca să vă apară și postările noastre. 
VĂ RUGĂM MULT PE CEI CARE NU NE VEDEȚI POSTĂRILE PE BLOGGER SĂ FACEȚI PAȘII DE MAI JOS:
PAS 1: Fiind logați pe contul vostru de Blogger, dați click pe icoana cu ”B” din stânga, ca să ajungeți la Home.  ce aveți de făcut mai departe vedeți în imaginea de mai jos:
 PAS 2: Vă va apărea așa:
 Apoi dați scroll (dați în jos) prin lista de bloguri, până ajungeți la litera W, și dați Click pe setări, în dreptul blogului Walking on Letters:

PAS 3:  Vă va apărea căsuța de mai jos, în care veți da click pe Opriți urmărirea acestui site:
PAS 6: FOARTE IMPORTANT!! Acum trebuie să ne adăugați la loc în lista de bloguri pe care le urmăriți! Intrați pe http://walking-on-letters.blogspot.com/ , și în stânga, veți găsi căsuța de la GFC, pe care veți apăsa ”Înscrieți-vă pe acest site”, și apoi click pe Urmăriți acest blog”(parcă așa apare).
 Metoda a fost testată de noi și vă garantez că merge. Și, voila, de acum veți primi noutățile noastre! :

 Insistăm și vă rugăm din suflet să faceți asta, durează doar 2 minute. Presupunem că dacă ne urmăriți prin GFC e ca să primiți postările noastre, nu?
 Acum ați aflat ce trebuie să faceți ca să le primiți. Vă mulțumim anticipat! Pupici!

P.S: Vă rugăm cei care ați avut problema asta, și ați făcut pașii de mai sus să ne spuneți dacă de acum vă merge și vă apar postările puse după ce ne-ați șters și adăugat din nou în listă.

5 comentarii:

  1. Si eu am avut aceeasi problema pentru mult timp.. dar aveam blogul in favorite si intram mereu sa vad daca mai sunt ceva postari. Dar m-am gandit exact la ceea ce ati facut voi, m-am dezabonat si apoi m-am abonat din nou. Merge!

    RăspundețiȘtergere
  2. eu am avut problema asta dar au si-a revenit fara sa fac eu nimic:))

    RăspundețiȘtergere
  3. Gata!:D..desi eu intotdeauna intru pe blog sa vad noile postari:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Am avut si eu blogul la favorite. Am avut problema asta . Acum am rezolvat-o!

    RăspundețiȘtergere
  5. eu nu am avut aceasta problema, dar e bine de stiut

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!