sâmbătă, mai 26, 2012

“Cele 50 de vicii ale domnului Grey” de E.L.James la Editura TREI!

Cred că majoritatea care ați intrat pe blogul Leda și ați citit comentariile de acolo ați văzut la un moment dat unele de genul: ”Vrem 50 Shades of Grey la Leda!”. Ei bine, Leda nu a fost interesată de această trilogie (îi înțeleg, ce e drept, nu mi se pare genul lor de cărți, ei publică cu totul altceva), dar editura Trei, care a mai publicat nenumărate cărți erotice, a cumpărat drepturile de publicare. Astfel, de Bookfest va apărea ”Cele 50 de vicii ale domnului Grey” de E.L.James.
Poate că unii veți citi sceptici acest post, știu că nu obișnuim să scriem despre genul de cărți erotice (mie, una, nu îmi plac), plus că, mulți dintre voi nu cred că aveți vârsta necesară să citiți acest roman, dar vă voi explica imediat de ce am vrut să vă anunț asta.

Ficul Twilight care devine bestseller mondial!

”Fifty Shades of Grey” e de fapt fan ficul Twilight ”Master of the Universe”! Unei edituri i s-a părut bun, deoarece a strâns mulți fani online, și a decis să îl publice. Simplu! Astfel, Edward Cullen din fic a devenit Christian Grey, iar Bella Swan s-a transformat în Anastasia Steele, și voila, avem un roman! O trilogie chiar! Desigur, ficul a fost completat, posibil modificat pe ici colo (eu nu l-am citit).
Dacă nu aveți idee dacă această carte e interesantă sau nu, intrați AICI unde puteți citi capitole din ficul ”Master of The Universe” traduse în română. Dacă vreți să citiți ficul complet în engleză, în găsiți și pe acesta AICI.
Ceea ce e extrem de interesant e că în curând vom avea parte de un film, iar Ian Somerhalder! (Oh, God, chiar el!) s-a arătat interesat de rolul lui Christian Grey!! Păi vă dați seama în ce ipostaze hot am avea ocazia să îl vedem pe Ian, dacă el ar primi rolul? :))

 “Cele 50 de vicii ale domnului Grey” de E.L.James va apărea la Bookfest la editura TREI
   Romantic, amuzant şi încărcat de erotism acest roman te cucereşte, te captivează şi te domină.

   Anastasia Steele, studentă la filologie, îi ia un interviu lui Christian Grey, un tânăr om de afaceri de succes, pe care îl găseşte foarte atractiv şi de-a dreptul intimidant. Retrasă şi interiorizată, Ana este şocată să constate că, pentru prima dată în viaţă este atrasă puternic de cineva. Christian o avertizează că trebuie să stea departe de el, iar ea nu face decât să-l dorească şi mai tare. Dar când descoperă gusturile erotice speciale ale acestuia, începe să ezite: dincolo de şarmul şi succesul de care se bucură, Christian Grey este un bărbat tulburat de demoni ascunşi şi ghidat de o excesivă nevoie de a-i controla pe ceilalţi.
   Cei doi încep o relaţie pasională. Va rezista oare o astfel de o relaţie nonconformistă între puritate şi rafinament? Va putea oare Ana să accepte sclavia sentimentală impusă de Christian? Şi dacă da, va mai putea oare iubi ceea ce descoperă?

   Un roman erotic devine bestsellerul mondial absolut
     # 1 Amazon.com
     # 1 New York Times Bestseller
     # 1 Amazon.co.uk
     # 1 Bookseller
O trilogie care a devenit un fenomen mondial

  Cele 50 de vicii ale Domnului Grey marchează o nouă eră în industria cărţii: după ce a devenit un hit mondial ca e-book, acest roman a fost publicat în SUA în format de carte tipărită într-un prim tiraj uriaş de 750 000 de exemplare, apariţia ei fiind salutată de celebrele publicaţii New York Times şi Wall Street Journal. Apărută şi în Marea Britanie, cartea urmează să fie tradusă în peste 30 de ţări.

Drepturile de ecranizare a trilogiei au fost câştigate de Universal Pictures.
 
   E. L. James trăieşte la Londra, este căsătorită şi are doi băieţi adolescenţi. A lucrat ca producătoare TV şi a visat întreaga viaţă să scrie cărţi pentru publicul larg.
   A început să scrie şi să-şi posteze textele pe un site al fanilor seriei AMURG. Un editor independent a publicat cartea în versiune e-book şi în mai puțin de un an s-au vândut 250 000 de exemplare.
   Autoarea britanică a precizat că a scris trilogia în plină “criză a vârstei mijlocii”. “Cartea cuprinde toate fanteziile mele”, a spus E L James.
*descrierea cărții și a autoarei a fost preluată de AICI 
 
Copertele originale ale trilogiei:
Deci, ce părere aveți de tot ce am scris mai sus?

18 comentarii:

  1. vaii!
    eu am citit ficul,chiar de nu e pentru varsta mea...e foarte fain oricum..
    am mai vazut postari pe alte bloguri 'cele 50 de vicii ale domnului grey' si nu am dat click la nici una,de abia acum deschopar ca e de fapt fifty shades,in varianta romana:))
    ma bucur tare mult ca o sa ajunga si la noi si ce ziceai,urmeaza un film??nu-mi vine sa cred..
    nu stiu sigur daca sa mi-o cumpar...ce ar zice mama cand ar vedea-o oare:))...

    RăspundețiȘtergere
  2. Iiiii! Eu nu am citit ficul,dar Ian a primit rolul in film?! Awesome news!
    :)) :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Hm, habar nu aveam ca e vorba de Fifty Shades of Grey.. descrierea pare interesanta. Nu ca ar fi prima carte de genul pe carte o citesc, ar fi a doua. Am mai citit si Luni de fiere.. pfai:)) daca aveti un psihic tare, cititi-o! :)))
    Banuiesc ca nu se va face un film erotic dupa carte=)) dar, cu siguranta va avea ceva specific.

    RăspundețiȘtergere
  4. ador MOTU si astept cu nerabdare sa tin cartea in romana in miina,ce tine de film sunt foarte multi actori care sunt atrasi de rolul lui Christian si Anastasia

    RăspundețiȘtergere
  5. dododdodo, vreau mai repede cartea :))) am inceput sa citesc ficu si nu ma mai pot opri :)) deci. cartea. rapid. :))

    RăspundețiȘtergere
  6. Pai, auzisem multe despre carte, dar nu m-am incumetat sa ma documentez. Erau multe interviuri cu Kristen Stewart care spunea ca si-ar dori s-o citeasca [daca nu a citit-o deja] :))
    Super de Ian, care mai mult ca sigur va primi rolul :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Woow. Adica, chiar woow. Nu ma asteptam la un fic care initial fusese postat doar online sa devina o carte in toata regula. Banuiesc ca si la celelalte personaje le-a schimbat numele,nu?

    RăspundețiȘtergere
  8. OMG!OMG!OMG!!!! deci, Ian in rolul hot al lui Ms Grey!! o sa declanseze si mai multa nebunie decat a facut-o cu rolul lui Damon!! sigurrrrrrrrr :X:X:X:X
    oricum, daca cartea apare si in limba romana mi-ar placea s-o am, de fapt toata seria....Krisz, multumim de veste :*

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu am spus ca Ian a primit rolul,ci doar ca si-ar dori sa il joace el pe Christian Grey. Din ce am inteles, multi actori s-au aratat interesati de rol, ramane de vazut cine il va primi.

    RăspundețiȘtergere
  10. In sfarsit un post care spune mai multe despre seria asta. Am citit pe mai multe bloguri despre ea, insa numai in urma postarii voastre am reusit sa-mi conturez o opinie finala ca sa zic asa:).
    Chiar daca este posibil sa joace Ian, nu cred ca as vrea sa vizionez filmul din cate am citit:D.

    Dee.

    RăspundețiȘtergere
  11. Doamne.. editura Trei are un talent in a strica anumite coperti.. defapt toate copertile editurii lor sunt seci. Habar n-am ce strategie au ei..

    RăspundețiȘtergere
  12. Citesc acum cartea 50 Shades of Grey, sunt la al treilea volum si ... imi place! Chiar daca are o multime de parti erotice, sunt descrise cu "gust"... O recomand!

    RăspundețiȘtergere
  13. fic-ul imi place , astept cu nerabdare sa citesc cartea '' Cele 50 de vicii ale Domnului Grey'' mi se pare foarte interesanta

    RăspundețiȘtergere
  14. pacat de coperti..cele originale arata atat de bine..pe cand asta de la noi ..prea mult alb..:(...am mai auzit de serie chiar daca pare putin mai difertita de ce am citit pana acuma i-as da o sansa:-?

    RăspundețiȘtergere
  15. This ωill ρrevent thе dough from getting stuck tightly to the ѕurface of the pizza pan.
    After you've got the crust rolled out, transfer it to your pan or pizza stone. It also contains asorbic acid, beet powder, dry yeast, defatted soy flour, malic acid, monocalcium phosphate, modified corn starch, natural flavors, rehydrated enzyme modified cheese, sodium bicarbonate, sorbitan monstearate, and xanthan gum.

    my web page; audioboo.fm

    RăspundețiȘtergere
  16. From the glass blowing factory that is still in opeгation, to a live baκеry јust wherе you
    can bakе your personal gоodies, runnіng farms
    that yοu сan head over tο and feеd the аnimals, and opеratіng potteгy mills.
    Generating pizza iѕ pleasurable, not thаt dеmanding,
    and a wоnderfully artistic way to impress acquaintances
    and famіly ωith your cooking competencieѕ - as well aѕ
    maκe deliciouѕ mеаlѕ that reallу dοn't split the spending plan. Stir in onions, celery, chopped yellow bell pepper and prepare dinner before tender.

    my page - primo pizza stone 16

    RăspundețiȘtergere
  17. Great ѕitе. A lot οf useful info heгe.
    I am sеnding іt to some pals ans addіtionallу shаring іn
    ԁeliсіous. And ceгtaіnly,
    thanks to your ѕweat!

    Fеel fгee to ѕurf to mу webpage; augenoperation

    RăspundețiȘtergere
  18. Cartea este super tare,eu am citit-o in engleza dar in cazul in care esti o persoana "pudica" sa zic asa nu ai putea sa o citesti si sincer eu nu cred ca asi putea sa o citesc in romana acuma ca stiu despre ce este vorba.Lasand la oparte anumite fraze din carte eu cred ca poate fi o carte educativa intr-o relatie care incepe sa clacheze in ceea ce priveste intimitatea,iar in ceea ce priveste filmul cred ca cel mai potrivit actor sa joace rolul lui Christian este Matt Bomer dar din pacate el este gay.

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!