joi, februarie 23, 2012

Update de Rubrică !

Veronica a venit cu o idee de rubrică nouă genială. Noi ne-am gândit să dăm un update unei rubrici mai vechi, care va include și ideea ei. În ce va consta asta ? De acum , la rubrica ”The rest is still unwritten”, unde primeam citate din ficurile voastre, vom primi citate din ficuri și de la cititori, nu doar de la scriitorii ficurilor respective. Suntem convinse că mulți ați citit ficuri, aveți preferate dintre ele, și ați găsit în acele creații citate foarte frumoase. Voi le selectați pe cele care v-au intrat la inimă, și noi le postăm cu drag. Postarea va fi punctată în cadrul ”Concursului de Fidelitate” cu același punctaj de la postările de citate din cărți, pentru cei înscriși, și fiind inaugurarea, ne puteți trimite de două ori pe săptămână, nu doar o dată, ca la citate din cărți.
Minim o pagină, și 1-2 poze care să se potrivească. Menționați vă rugăm și autorul ficului, titlul, și linkul de unde ați luat citatele.

Cum vi se pare ideea?

5 comentarii:

  1. Mi se pare super ideea. Cred ca e o ocazie ca anumite ficuri sa se remarce si sa ne amintim de ele

    RăspundețiȘtergere
  2. o idee super! vorba oanei, ne vom aminti de alte ficuri, sau vom incepe sa le citim. :D

    RăspundețiȘtergere
  3. o idee foarte buna..asa ne mai gasim ficuri noi de citit:)

    RăspundețiȘtergere
  4. o idee foarte buna sper sa trimit si eu curand

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!