marți, februarie 21, 2012

Lansarea colecției ”Iubiri de altădată”.

PRIVEȘTE DRAGOSTEA CU ALȚI OCHI! 
Am descoperit pe blogul editurii ALL că pe 24 februarie, ora 17:30, are loc la Starbucks Plaza Mall lansarea colecției ”Iubiri de altădată”, o colecție foarte drăguță și interesată, pe care v-am mai prezentat-o mai demult AICIIată programul complet, și ce am aflat de pe blogul lor :
Haideţi cu noi în lumea celor mai frumoase poveşti de dragoste. La Editura ALLFA lansăm “Iubiri de altădată”, colecţie ce debutează cu patru titluri: O mică glumă, de Anton Pavlovici Cehov; Dom Casmurro, de Joachim Maria Machado de Assis; Soţii de artişti, de Alphonse Daudet şi Iubire şi gimnastică, de Edmondo de Amicis.
Motivele iertării complete se află în iubire, dar unde sunt motivele iubirii?
Cehov, “O mica glumă”
Vineri, pe 24 februarie, ora 17.30 ne întâlnim la Starbucks Plaza Mall la un eveniment-spectacol ce va aduce cărţi, muzică şi o cafea bună. Despre colecţie vor vorbi Cristina Bazavan (jurnalist), Camelia Văcaru (jurnalist) şi Mario Demezzo (Vicepreşedinte Grupul Editorial ALL). Actorii Dorotheea Petre şi Paul Ipate ne vor încânta cu lectura unor fragmente din romanele lansate.
Alături ne va fi şi Dan Teodorescu, solistul trupei Taxi.
Cu cine ne vedem?
“Iubiri de altădată” sunt poveşti de iubire care au depăşit toate obstacolele, inclusiv pe cel al timpului, poveşti a căror frumuseţe rămâne întreagă după decenii sau chiar secole. Poveşti în care mesajele nu ajung la destinatar instantaneu, dar se bucură de acea căldură umană după care tânjim cu toţii uneori. Poveşti cu protagonişti pe care ne-am dori oricând să-i vedem în carne şi oase. În colecţia Iubiri de altădată, Editura ALLFA vi le prezintă pe cele mai frumoase. Multe dintre titlurile acestei colecţii sunt traduse pentru prima oară în limba română.
Editura ALLFA este parte a Grupului Editorial ALL. Are un portofoliu bazat în special pe literatură, oferind titluri dintre cele mai variate, pentru toate vârstele şi gusturile. În 2011 a lansat colecţia Strada Ficţiunii, în care sunt reunite romane clasice, contemporane şi populare (bestselleruri).
Cele patru titluri vor fi disponibile în librării după 24 februarie. Până atunci le puteţi comanda online de pe site-ul nostru www.all.ro.

4 comentarii:

  1. wow :O superba colectia!!! si nu-mi vine sa cred ca Dan Teodorescu va fi acolo <3
    Deabia astept sa apara colectia, si... sper ca voi putea ajunge la Starbucks... e in bucuresti,nu? :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Interesant, pacat ca nu am cum sa ajung :|

    RăspundețiȘtergere
  3. ar fi fain..da pacat ca nu-s din buc..

    RăspundețiȘtergere
  4. super pacat ca nu stau in bucuresti

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!