marți, februarie 07, 2012

Later edit: Înscrieri la Concursul de Fidelitate pe luna Februarie!

S-a încheiat Concursul de Fidelitate pe luna ianuarie, deci e firesc să dăm startul lunii februarie, nu ? :) 
Nici luna asta nu va fi implicat Facebook-ul, deoarece mai mult decât marea majoritate a votat în acel sondaj că nu preferă să fie inclus şi el. Luna viitoare cred că va fi inclus şi Facebook. Am mai modificat unele reguli, deoarece am considerat de cuviinţă că e necesar. Acestea sunt, şi vă rugăm să le citiţi cu atenţie, sunt importante:
~ nu veţi mai putea participa la rubrica "The magic of words..by you", decât o dată pe săptămână, şi trebuie ataşate şi 2-3 imagini potrivite cu citatele, şi care să fie puse în postare;
~ la rubrica de recomandări de muzică se acceptă doar o recomandare pe săptămână, şi doar o melodie pe recomandare (doar un clip);
~ la rubrica de citate ( Quote Line ) puteţi participa de 2 ori pe săptămână, dar doar cu o imagine o dată. 

Am făcut aceste modificări pentru că luna trecută, din fericire, v-aţi înscris foarte mulţi, dar s-a aglomerat puţin blogul, şi ca să fie mai aerisit luna aceasta. Însă nu vă faceţi griji, veţi putea participa la rubrica de recenzie în comun, dar şi la diverse "joculeţe", întrebări, care vă vor ajuta să acumulaţi puncte în plus. Dacă veţi intra pe blog şi veţi fi pe fază, nu veţi avea cum să le rataţi. Veţi afla despre ce este vorba la momentul respectiv.
În rest..rămân aceleaşi reguli, iar premiul..sau premiile, depinde, vor fi noutăţi editoriale apărute la Editura Leda de obicei.

Acestea fiind spuse, dăm startul înscrierilor în "Concursul de Fidelitate" pe luna februarie! Trebuie doar să lăsaţi într-un comentariu la postarea asta, nick-ul cu care veţi comenta, dacă doriţi să vă înscrieţi.

EDIT: De acum la rubrica "The magic of words... by you", trebuie să ne trimiteti citate la cărți care nu s-au mai scos până acum. Pentru a știi la ce cărți s-au scos deja, puneți accesa pagina cu Citate.

14 comentarii:

  1. I'm the first :)) nu ma dau batuta :D
    Ma inscriu cu nick'ul Oanaaa.

    RăspundețiȘtergere
  2. Totusi, eu sper sa introduceti si Facebook-ul. Mi se parea si mai interactiv.

    RăspundețiȘtergere
  3. Poti sa dai Share notitelor cu citate, sau concursurilor. nu se mai iau in consideratie acum comentariile si like-urile doar.

    RăspundețiȘtergere
  4. luna aceasta ma inscriu si eu;;)
    cu numele Law..:P

    RăspundețiȘtergere
  5. Ma inscriu si luna aceasta :) Cu nik Apy

    RăspundețiȘtergere
  6. Gheorghiev Alexandra7 februarie 2012 la 21:54

    prima data cand particip la un concurs de fidelitate
    ma inscriu si eu cu gheorghiev alexandra

    RăspundețiȘtergere
  7. Krisz.. si se iau in considerare si cei pe care ii aduc?

    RăspundețiȘtergere
  8. Da, Oanaaa. Se iau in considerare:P.

    RăspundețiȘtergere
  9. particip si eu:D
    nickname : iuly

    RăspundețiȘtergere
  10. ma bag :D
    nickname adriana108 :)

    RăspundețiȘtergere
  11. ce ciudat castigatorul va fi anuntat de ziua mea :))

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!