vineri, februarie 10, 2012

"Elixirul Vieţii" de Kenneth Oppel în curând la Leda!

Cea mai bună carte pentru tineri a anului 2011 în topurile The Times şi Quille & Quire!

"Elixirul Vieţii" (Ucenicia lui Frankenstein #1) de Kenneth Oppel
CELE MAI BUNE INTENŢII
POT DA NAŞTERE
CELOR MAI ÎNTUNECATE OBSESII
Viktor şi fratele lui geamăn, Konrad, au explorat toate coridoarele secrete şi camerele tainice din somptuosul lor castel Frankenstein. Cu excepţia uneia.
Biblioteca Întunecată adăposteşte tomuri străvechi, misterioase, scrise în limbi ciudate şi pline de cunoştinţe interzise. Tatăl lor îi obligă să promită că nu vor vizita niciodată biblioteca, însă în clipa în care Konrad cade grav bolnav, Viktor înţelege că trebuie să descopere cartea ce conţine reţeta pentru legendarul Elixir al Vieţii.
Elixirul necesită doar trei ingrediente. Dar astre nefaste, o alchimie periculoasă şi un triunghi amoros nefericit îi pun în pericol, la fiecare pas, reuşita stăpânilor lui Viktor ştie că nu poate să dea greş. Însă sorţii săi de izbândă depind de cât de departe poate împinge graniţele naturii, ale ştiinţei şi ale iubirii – şi cât de mult este dispus să sacrifice!
KENNETH OPPEL 
Elixirul vietii (Ucenicia lui Victor Frankenstein, vol. 1)
ISBN: 978-973-102-410-3
Nr pagini: 384
Format: 13 x 20 cm
Aparitie: 2012
Pret: 39.90 lei
Trailerul cărţii:
Romanul Elixirul Vieţii a fost ales de ziarul britanic The Times şi de revista canadiană Quill & Quire drept cea mai bună carte pentru tineri a anului 2011.
Drepturile pentru ecranizarea cinematografică au fost achizitionate încă înainte de publicare de Summit Entertainment, producător fiind Karen Rosenfeld (Amurg).
Oppel a reinventat thrillerul gotic pentru cititorii moderni. Naraţiunea vibrează de tensiune, emoţiile sunt intense, iar atmosfera este cât se poate de întunecată şi lugubră.” - Rick Riordan
Povestea lui Oppel este melodramatică, incitantă, neliniştitoare… un amestec delicios de ştiinţă, ficţiune şi horror.” - Publishers Weekly

5 comentarii:

 1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 2. pare interesanta aceasta carte si numele e dragut

  RăspundețiȘtergere
 3. Imi place asa mult trailer-ul :x abia astept sa apara

  RăspundețiȘtergere
 4. cartea pare genul meu, as vrea tare mult sa o cumpar!!! si cum vad ca e o serie, cred ca o sa o cumpar de indata ce fac rost de bani !

  RăspundețiȘtergere
 5. Trailerul e tare dragut! Imi plac coperta.. cred ca o voi cumpara si eu

  RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!