joi, februarie 23, 2012

Concurs de manuscrise !

Dacă scrieți literatură și aveți sub 35 de ani puteți beneficia de oportunitatea de a vă vedea volumele publicate de către Editura Cartea Românească.
Editura Cartea Românească și Uniunea Scriitorilor din România lansează o nouă ediţie a concursului de volume în manuscris. Puteți participa cu proză, poezie, critică literară şi eseu.
Manuscrisele, însoțite de un motto și de datele de identificare ale autorului, pot fi trimise la adresa Uniunii Scriitorilor din România: Calea Victoriei, nr. 115, Bucureşti, cu menţiunea „Pentru concursul de volume în manuscris”. Autorii care vor aduce personal manuscrisele le vor preda la Secretariatul USR.
Data limită pentru expedierea volumelor este 1 aprilie, iar câștigătorii vor fi anunțați pe 1 mai. Dacă ai norocul ca manuscrisul tău să fie selecționat de juriul USR, el va apărea la editura Cartea Românească în cursul anului 2012.

5 comentarii:

  1. wow,ce fain.
    asta e o sansa mare pentru cei talentati de a fi remarcati.:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur ca exista astfel de concursuri, de sanse pentru scriitori sa fie publicati. Avem mari valori printre noi, si multe nu ajung publicate niciodata...
    Imi pare rau ca nu am cu ce participa ;;) Nu am timp intr-o luna sa-mi pregatesc poeziile ( app, se accepta? ) sau sa incep ( dar sa termin) vreo idee de proza... Oricum, succes participantilor, si felicitari organizatorilor pentru idee!

    RăspundețiȘtergere
  3. O veste superba :x. Multumesc de informare .>:D<.

    RăspundețiȘtergere
  4. E chiar o oprtunitate mare.. sa ajungi sa fii publicat.
    Oricum succes celor talentati!

    RăspundețiȘtergere
  5. sper ca cei mai talentati sa castige :) nu sunt inca asa de buna (e bine sa fi optimist :)) )

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!