sâmbătă, ianuarie 28, 2012

Top 8 personaje..

 .. Care ne-ar face viața mai ușoară :)

Reth (Lorethan) din ”Paranormal” 
E de ajuns să te ia de mână, și, voila, transport rapid, gratuit, oriunde vrei. Fără blocaje în trafic, bani aruncați pe benzină, nervi consumați, întârziat la școală... Ca să nu mai zic că poți să ajungi în orice loc, țară, continent, îți poftește inima. Îți dorești să fii fugărit de vreun trib prin Africa? Să stai pe capul Statuii Libertății ca o pasăre liberă sau să cotrobăi prin vreo piramidă? Tocmai ai găsit răspunsul cum să faci asta. Cine n-ar vrea oare să facă turul lumii, și gratis ?
Reth e un silf care răspunde la orice comandă dacă îi este cunoscut numele, şi vă poate duce prin potecile silfilor până la locul unde doriţi să ajungeţi, este suficient doar să îi cereţi asta - ascultător tip, nu? Poți să îl consideri ca un fel de taxi special și supersonic - doar e blond și aduce a galbenul taxiurilor. Atenție însă! Să nu te lași amețită de cuvintele lui de duh, ciudate și în mare parte ilogice. Știu, știu, poate părea foarte drăguț și e ușor să te pierzi în ”vraja lui”, dar, și când te-o fraieri, fără să vrei, să rămâi pe Tărâmul Silfilor - care sunt cam aroganți și nu prea agreează oamenii, ce te faci?


Emmet din ”Saga Amurg” 
Păi cu el aproape, ar fugi și urșii din calea ta. Protecție completă. Vrei să tăbăcești fundul vreunui fost iubit? Se ocupă Emmet de asta fără probleme. Vrei un frate mai mare care să îți spună direct în față cât de nașpa e rochia de pe tine, că te-ai machiat ca o pictură realizată de un pictor chior, că părul tău nu e tocmai ok? Te poți baza pe siceritatea lui - care uneori poate fi acuțită rău :)). În plus, ai fi mereu binedispusă, căci umorul și poantele lui cred că pot să scoată din depresie chiar și o broască țestoasă – care mie mi se par plictisite tare tot timpul, mititelele :)).
Ah, și cum am uitat să spun asta? Are un frate..Edward..maamăă ! Știu că și tu l-ai visat noaptea, ai scris povești despre el, ai o colecție kilometrică de poze..*oftat*. Ei, îl divinizează o planetă întreagă de fete, cam slabe șanse să ajungi la el, nu? Dar dacă pune Emmet o vorbă bună la fratele lui? Deja parcă ți-a mai venit cheful de viață, nu? 
Deci, dacă ai nevoie de un prieten protector, sincer, hilar de amuzant.. și cu un frate incredibil de frumos ..ai nevoie doar de două cuvinte : Emmet Cullen.

Să ai o prietenă care să îți vindece rănile după ce ai intrat în vreun bucluc, când ți-ai rupt piciorul căscând gura după vreun tip, sau chiar să te readucă la viață când moartea ar veni la tine voioasă și un zâmbet larg pe față ? Ar fi minunat, nu? Gândiți-vă, fără migrene, dureri de măsele – care sunt groaznice, sau fără teama că nu mai apuci să vezi lumina de a doua zi... 
Pe mine de două ori erau să mă lipească de asfalt două mașini - true story. :)) O dată recunosc că nu eram eu atentă, eram ”adâncită” în dramele mele de ”vai ce tip fain, e minunat, de ce nu îmi declară dragostea lui o dată? Ce destin crud pot să am.” - menționez că asta era prin generală, eram o mică filosoafă pe atunci - , iar altă dată pur și simplu era să mă facă prietenă cu zebra o Dacie roșie - Dacie, vă vine să credeți? Măcar dacă era să mă trimită în altă lume o mașină ceva mai șmecheră, nu? - chiar pe trecerea de pietoni. Eu chiar aș avea nevoie de Lisa, după cum vedeți :)).
Oricum, sunt sigură că aveți și voi amintiri, în care o Lisa aproape de voi, gata să vă ia toată durerea doar atingându-vă , ar fi fost ideală. Și totuși..să nu o țineți ocupată prea mult timp, asta așa.. ca să nu îl scoateți din sărite pe iubitul el Christian, să iasă scântei... și să vă dea foc - la propriu :)). (el e specializat pe elementul Foc, și nu, nu o să aibă nevoie de benzină, chibrite, etc, ca să vă incendieze, deci n-o să aveți timp să fugiți. )

Ever din ”Evermore” 
Ar fi colega perfectă, de la care ai putea copia bazat la teste. La ea ești sigură că toate informațiile sunt corecte, deoarece reține orice doar atingând o carte / manual. Of, cât de ușoară poate fi viața pentru unii... - cel puțin în unele aspecte. Atenție, însă, căci poate citi și gânduri, trebuie să fim discreți și să nu ne dăm de gol ce facem. Nu vrem să o înfuriem, nu?
Totuși,  dacă reușești să te împrietenești cu ea, ai mari șanse să îți vândă vreun pont despre tipul ăla drăguț din banca a patra, de la care nu îți poți lua ochii. Știi..ăla de e el misterios și are un farmec aparte, dar din păcate parcă te-a dat Jerry cu praf pentru invizibilitate, că nicio șansă să își dea seama că exiști și tu. Dacă îl atinge poate să îi afle întreaga viață - ca și cum ar fi un film care îi trece prin fața ochilor, și poate face asta de când a avut un accident împreună cu părinții ei, din care a rămas mai specială. Dar dacă nu vrei să știi ce reviste porno are sub pat, ori că maică-sa e o acritură, sau că șosetele lui nespălate formează un Turn Eiffel ”original”  în camera lui, te sfătuiesc să nu o descoși prea tare pe Ever în privința lui. Uneori, ce nu știm, nu ne afectează ..iar dacă vrei să aflii totul despre el, s-ar putea să se spargă atracția ta pentru el ca un geam de sticlă aruncat în aer... boom.:))
 
Doamna Everdeen din "Jocurile foamei"
Niciodată nu am avut încredere în doctori și aparaturile lor ultramoderne, pentru că întotdeauna acele aparaturi la modă te ajută să devii un masochist. De aceea îmi plac lucrurile băbești, cele pe care le folosește doamna Everdeen, mama lui Katniss. Ea folosește doar medicamente naturale, unele făcute chiar de ea. Întotdeauna când cineva e bolnav grav, ei merg la ei pentru că au încredere în toate leacurile preparate de dânsa. De ce aș prefera să stau într-un spital care e foarte ostil și miroase urât, cu o asistentă cu față de criminală care rânjește la mine, având într-o mână o siringă care e parcă sabia care mă va decapita, când pot pur și simplu să mă duc la o doctoriță renumită, care va avea grijă de mine de parca aș fi fiica ei, cu ajutorul poțiunilor prelucrate din natură? Ne mai mirăm că ne gândim la o invazie a roboților, când noi nu apreciem natura la reala ei valoare:))

Ați vrut vreodată un animal de casă, să fie cel mai bun confident al vostru și în același timp să nu murdărească covoarele mamei? Am găsit o pisicuța perfectă. Este Chloe King. Are toate calitățile unei pisice simpatice, fără să lase păr peste tot și se spală singură. Dacă ai probleme, poate să își scoată ghearele și să se joace X O pe fața nemernicului care te-a rănit, și dacă ai probleme personale, ea știe să asculte și chiar să îți dea sfaturi în materie de băieți, pentru că toată lumea știe că o pisicuță vrea să fie mângâiată și toarce atunci când are atenția tuturor băieților frumoși din școală, deci puteți învăța de la cea mai bună maestră.

V-am spus vreodată cât de mult ador nebunii? Într-o vreme vroiam să mă fac psihiatru pentru că mă atrăgea foarte mult cum lucra mintea unui nebun. De aceea l-am adorat încă de la început pe Myrnin. Cine e el? Myrnin, un savant și pe deasupra și nebun. Un savant foarte renumit pentru toate lucrările lui, și trebuie să menționez că sunt foarte multe. Cum a reușit? E vampir, desigur:)).
Când este lucid, poți învăța multe de la el, despre toată pasiunea lui pentru știința, despre toată munca depusă în descifrarea misterelor, însă atunci când nebunia îl gâdilă, trebuie să fi atentă că poate te papă. Un vampir are nevoile lui, nu? Și are un motiv întemeiat să nu se abțină de la vinul dulce pe care îl atârnăm cu toții zilnic în jurul beregatei noastre. E nebun și lor li se permite orice!:))
În concluzie, dacă vrei să fi următorul Eistein, poți apela la el; dacă vrei să ți se permită orice nebunie care îți trece prin cap, din nou poți apela la el. Dacă vrei ambele opțiuni, există 2 în 1, Nescafe, nu? Cu siguranța se va putea și aici. Apasa doar tasta 3, Profesorul Myrnin:)). Păziți-vă gâtul.
 
Când e momentul să te muți la cămin, atunci când trebuie să aplici la o facultate, nu îți dorești să ai cea mai tare colegă de cameră? Am găsit-o eu. E Liz! De ce e atât de perfectă? E o fantoma care poate să miște lucrurile atunci când vrea, adică un poltergeist. Din cauză că nu a luat examenul pentru a primi diploma în care atestă că e un semidemon telechinetic, au dat-o afară, luându-i și viața. Cam scumpă școala aceasta, nu credeți? Oricum, cu ajutorul temperamentului ei foarte copilăros și încăpătânat, s-a enervat și a început să își descopere puterile. Era prea târziu însă, pentru că deja nemernicii i-au luat viața. Fiscul ăsta!
Oricum, ea încă este o colegă super de treabă. În primul rând, nu scârțâie ușa când vine în miez de noapte de la club, sau nu îți deranjează tot dulapul în căutarea unei rochițe perfecte pentru întâlnirea ei amoroasă. Tot ce trebuie să avem grijă e să nu o supărăm pentru că are abilitatea să ne arunce laptopul de la etaj, iar noi nu vrem să se întâmple asta, nu? În rest, este o coleguță gata să îți sară în ajutor oricând, mai ales când trebuie să afli părerea prietenei tale în legătură cu băiatul cu care te întâlnești fix în acel moment sau atunci când ești la o întâlnire plictisitoare, și te poate bine dispune jonglând cu portocale pentru a te amuza, ajugând în cele din urmă în capul băiatului, pentru a râde pentru prima dată în acea seară dezastruoasă care va deveni, cu ajutorul ei, una amuzantă. Ce nu fac prietenii, nu?

Aceasta este noua rubrică a blogului nostru. În ce constă? Vom pune diferite topuri ( asa cum obsersați topul de sus este format din 8 personaje, primele 4 sunt ale mele și celelalte sunt ale Alexyei ) de la amuzante, până la nebunatice, așa cum v-am obișnuit, cu năzbâtiile noastre. Sperăm să râdeți împreună cu noi la aceste topuri pe care le facem cu plăcere. Este un mod plăcut de a ne distra și a fi serioase în același timp, cu argumentele noastre pline de zel. Ce spuneți, am fi bune de avocate?=))
Așteptăm părerile voastre despre rubrică.
Kisses and take care,
Krisz & Alexya

19 comentarii:

  1. Fetelor sunteti geniale. Inca rid...Acum, aceasta rubrica a devenit oficial preferata mea. Abia astept urmatorul top. :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiar sunteti geniale :)) Rubrica asta e geniala, amuzanta si...interesanta. De exemplu, nu am auzit de unele carti ale caror personaje sunt prezente in post, si m-ati facut curioasa :)
    Da, da :)) Si eu astept urmatorul top :*:*:*

    RăspundețiȘtergere
  3. imi place topul ff cool, da chiar am avea nevoie de Ever :)) in fiecare clasa din toate scolile

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte tare:X ideea voastra de noua rubrica si-mi plac mult vorbele pe care le-ati scris pentru fiecare personaj.

    RăspundețiȘtergere
  5. Din ce in ce mai multe rubrici interesanta.Sa o tineti tot asa!

    RăspundețiȘtergere
  6. Super super ideea :)):x Ceva nou.. imi place mult cum ati ales actorii / actritele.

    RăspundețiȘtergere
  7. Cat de tare ! :D :D :D
    Chiar nu incetati sa ma surprindeti cu ideile acestea nebunatice :D
    Ador noua rubrica si sper ca ve-ti posta la ea cat mai des :D

    RăspundețiȘtergere
  8. Imi place rubrica asta.
    Eu le-as vrea pe Chloe si pe Lisa. Nu stiu cat e de priceputa Ever la baieti, dar fiind ca a cam dat cu bata-n balta in toate vietile ei anterioare, dar citirea gandurilor e bunicica.

    RăspundețiȘtergere
  9. Ati creat o rubrica super! Daca ar fi sa aleg unul dintre personajele de aici, acela ar fi Emmet, urmat indeaproape de Chloe:X

    RăspundețiȘtergere
  10. Ne bucuram fetelor ca va place noua noastra nazbatie. Referitor la ever, nici nu am spus ca s-ar pricepe la baieti, doar ca ar putea afla mai multe despre tipul care iti place fara probleme. :))

    RăspundețiȘtergere
  11. @Krisz: Citirea gandurilor rulllzzz. In echipa cu Edward si cu Sookie. Iti poti imagina?

    RăspundețiȘtergere
  12. super topul...interesanta si creativa idee a-ti avut

    RăspundețiȘtergere
  13. :)) eu il iau acasa pe Emmet serios acum, nu ca ar fi un fraate perfect?:)) Superba ideea cu topu' abia il astept pe urmatorul:)

    RăspundețiȘtergere
  14. Foarte buna idee ati avut! Imi place topul vostru.

    RăspundețiȘtergere
  15. Ramona..nu imi pot imagina.. :)) oare ei ar putea sa isi citeasca gandurile intre ei? Cred ca Sookie l-ar lua peste picior pe Edward, in timp ce Ever ar privi plictisita :))

    RăspundețiȘtergere
  16. La asta nu m-am gandit:))Poate Ever s-ar imprieteni cu Edward,ca au acelasi fel cam dramatic de a fi. Si Sookie ar face mishto de aman2 =))

    RăspundețiȘtergere
  17. mie imi place foarte mult emmet;il ador:x:x:x dar dak as putea i-as combina pe toti si mi-as face un nou prieten(ala da prieten) mai putin pe emmet pe el l-as lasa asa cum este:d si l-as exclude si pe myrin din acea combinare(el e interesant asa fara alte complicatii:)) e destul el de complicat)
    ati ales niste personaje foarte indragite de toti iubitorii de cartii:)
    abia astept urmatorul top!!!

    RăspundețiȘtergere
  18. Vaaai!! Deci e genial, ador noua rubrica! :X

    Criss

    RăspundețiȘtergere
  19. super rubrica! hmm... preferata mea este Ever... Iubesc "Evermore"...

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!