marți, ianuarie 24, 2012

Lansarea lui vALLuntar

Grupul Editorial ALL promovează lectura şi voluntariatul în campania online vALLuntar
Grupul Editorial ALL lansează campania online vALLuntar “Mai multe cărţi, mai multe şanse” prin care îşi propune să încurajeze lectura şi voluntariatul. O echipă de angajaţi ALL va face voluntariat în schimbul… lecturii.
În perioada 24 ianuarie – 16 martie Grupul Editorial ALL pune gratuit la dispoziţia bloggerilor orice carte de pe www.all.ro. Ei trebuie să o citească şi să îşi scrie părerea despre carte pe blogul personal. Fiecare recenzie valorează 15 minute de voluntariat ce va fi realizat de către echipa ALL pentru un centru ales de bloggeri. Fiecare comentariu referitor la carte sau la campanie, dat la postul cu recenzia, adaugă încă 3 minute de lucru.
Voluntariatul efectuat de echipa ALL va fi realizat în perioada 26 martie – 8 iunie în centrele alese de primii trei bloggeri care adună, prin posturi şi comentarii, cele mai multe minute de lucru.
“vALLuntar este o campanie prin care vrem să promovăm lectura şi voluntariatul şi prin care încercăm să ne apropiem de cititori. Nu spunem că vom schimba lumea, că datorită nouă şi voluntariatului nostru lumea va deveni un loc mai bun, mai sigur sau mai frumos. Doar că orice schimbare începe cu noi înşine. Iar aici, la Grupul Editorial ALL, suntem dispuşi să facem mai întâi în noi înşine această schimbare, ca ea să se poată reflecta ulterior şi în comunitate.
Ce va rămâne la sfârşit? Nişte cărţi citite, nişte copii zâmbind, nişte copaci plantaţi si un imens sentiment de linişte interioară, de bine şi de bucurie” a declarat vicepreşedintele Grupului Editorial ALL, Mario Demezzo, care are o experienţă de opt ani ca fundraiser.
Mai multe despre campanie şi modalitatea de participare puteţi citi pe ALLCafe.ro, blogul Grupului Editorial ALL. Informaţii despre desfăşurarea campaniei se vor regăsi şi pe paginile noastre de Facebook Editura ALL şi Strada Ficţiunii, de Google Plus sau pe contul Twitter, folosind hashtagul #vALLuntar. 
AICI puteți găsi regulametul.

Suntem foarte încântate de idee, de aceea dorim să facem parte din acest voluntariat. Le mulțumim mult Editurii ALL pentru această inițiativă. Prin asta ne demonstrează cât de mult contăm pentru ei, noi, cititorii, și devotamentul pentru lectură. 

6 comentarii:

  1. Mi se pare foarte interesanta ideea si mai ales ca printr-un gest mic ei pot si putem ajuta atat de mult. Ma gandesc sa particip si eu:-?

    RăspundețiȘtergere
  2. mi se pare interesant a se ocupa si cu chestii de astea bravo lor! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Super idee.. prima editura ce vine cu ceva nou si original.

    RăspundețiȘtergere
  4. Este o idee foarte buna si originala. Bravo lor!

    RăspundețiȘtergere
  5. Interesant! Insa nu cred ca am timp sa particip si eu :(

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!