sâmbătă, ianuarie 07, 2012

Important legat de "Concursul de Fidelitate"!

Referitor la "Concursul de Fidelitate" !

Puteţi comenta de la postările de acum înainte (care vor urma) dacă doriţi să strângeţi puncte, iar din urmă se iau în considerare doar comentariile pe care le veţi da la postările cu recenzii şi rubrica "The magic of words" şi "The magic of words..by you" ..atât.
 Referitor la ce aţi zis mai mulţi legat de Facebook, regulile referitoare la el credeam că vă vor fi vouă de folos, pentru a strânge mai multe puncte. Vom pune un sondaj şi dacă majoritatea va spune că e mai bine doar cu comentarii pe blog, fără Facebook, vom scoate acele reguli.


15 comentarii:

  1. E mai bine.. dar automat o sa scada si punctajele..marog

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt cam confuza, probabil din cauza ca de abia m-am trezit. Se iau in considerare punctele de pe luna trecuta?Cele de la rubrici, sau comentariile de la acele rubrici?Sau de acum inainte se iau in considerare comentariile doar la acele rubrici?

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred ca majoritatea vor decide fara FB:D

    RăspundețiȘtergere
  4. de acum punctele pt comentarii se vor lua de la urmatoerele posturi sau la toate?

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu una sunt de parere ca e mai bine fara FB . Adica nu ca e mai bine , insa mi se pare mai usor asa . Si oricum , nu sunt chiar asa de multe puncte . In plus , eu nu ma gandesc ca vom avea mai putine puncte , deoarece nu conteaza cate puncte ai , pana la urma . Conteaza sa ai mai multe puncte decat ceilalti !

    Kisses :X

    RăspundețiȘtergere
  6. stephany, FB poate aduce multe puncte, citeste regulamentul:
    ~ Fiecare postare pe Facebook-ul vostru despre concursurile noastre este echivalentă cu 20 de puncte!
    ` Pentru fiecare persoană nouă adusă de voi care va da Like la Pagina de Facebook veţi primi 10 puncte.
    ~ Pentru fiecare Share dat notelor noastre cu citate din cărţi de pe pagina de Facebook primiţi 5 puncte!
    Gandeste-te ca o persoana adusa e 10 puncte, un share e 5 puncte, fara sa zic de like care e un punct. FB era chiar bun pt concurs, si cred ca facea diferenta dintre locul 1 si 2..si 3, si asa mai departe. Chiar nu inteleg de ce nu vreti FB, se puteau obtine asa usor puncte. cat scoteai citate dintr-o carte, aduceai 2 persoane pe FB si gata. btw, e decizia voastra.

    RăspundețiȘtergere
  7. Pai tocmai de aia nu vrem FB(sau de aia nu vreau eu, nu stiu ceilalti) Noi stam cate o jumatate de ora sau mai mult si scoatem citate si altii aduc 2 persoane, le ia un minut si au obtinut acelasi punctaj.

    RăspundețiȘtergere
  8. Apy, cred ca scrie destul de clar ca se iau in considerare comentariile date din clipa in care v-ati inscris, dupa. Nu se iau in consideratie comentariile din urma.
    Ramona, in momentul in care te inscrii pentru alta luna, pornesti de la 0. Scrie si in regulament ca punctajele nu se cumuleaza.

    RăspundețiȘtergere
  9. iar din urmă se iau în considerare doar comentariile pe care le veţi da la postările cu recenzii şi rubrica "The magic of words" şi "The magic of words..by you" ..atât.

    Asta nu am inteles eu.

    RăspundețiȘtergere
  10. Pai da : "iar din urmă se iau în considerare doar comentariile pe care le veţi da". le veti da (viitorul) adica comentariile care vor fi date de acum inainte la rubricile de recenzii si citate. Mie mi se pare destul de clar, nu stiu ce nu se intelege. daca ziceam comentariile "care s-au dat", atunci da, se luau in considerare si cele date luna trecuta sau mai stiu eu cand..dar asa, e destul de clar.

    RăspundețiȘtergere
  11. @ramona - unii se chinuie si jumate de ora, si aduc si persoane pe facebook. de asta e concurs, cum zicea si stephany, nu conteaza cate puncte ai, conteaza sa ai mai multe puncte ca restu. conteaza cat te implici in concurs, si daca fetele ne-au tot lasat portite libere, de ce sa nu profitam de ele? nu e vina nimanui ca tu nu folosesti fb sau mai stiu eu ce :))

    RăspundețiȘtergere
  12. @anonim: am zis eu ca e vina cuiva? sau ca nu folosesc fb?:))
    @krisz: timpul viitor m-a zapacit, din cauza ca era vorba de ceva din urma(trecut)Nu ma lua in seama, ca sunt zapacita.

    RăspundețiȘtergere
  13. Mie imi convine mai mult cu facebook, aduce multe puncte. Si mai ales ca unii participa la rubricile care aduc foarte multe puncte si noi dam 20 de comentarii pe facebook:) Fiecare cu specialitatea:)

    RăspundețiȘtergere
  14. Prefer varianta "fără Facebook". Mi se pare mult mai simplu aşa :)

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!