sâmbătă, ianuarie 14, 2012

Cartea zilei la Editura All

Click AICI pentru a comanda cu 30% reducere!
Roman vândut în aproape 1 milion de exemplare şi tradus în peste 20 de limbi
Drepturile de ecranizare au fost cumpărate de studiourile de film Christian Fechner
Romanul Vei fi acolo? încearcă să răspundă la o întrebare pe care ne-am pus-o, fără îndoială, de multe ori: dacă ne-am putea întoarce în timp, am avea curajul să facem alegerile opuse? Ne-am putea asuma riscul deturnării propriului destin?
Elliott este un chirurg de succes din San Francisco, în vârstă de şaizeci de ani, a cărui viaţă se învârte în jurul fiicei lui, Angie. Dar Elliott nu-şi poate găsi pacea sufletească, pentru că Ilena, femeia de care s-a îndrăgostit nebuneşte cândva, a murit în urmă cu treizeci de ani.
Aflat în Cambodgia, într-o misiune umanitară, este întrebat de un bătrân localnic: „Dacă ţi s-ar putea împlini o singură dorinţă, care ar fi aceea?” Pentru Elliott, răspunsul nu poate fi decât unul singur: să dea timpul înapoi, pentru a împiedica moartea Ilenei. Însă ceea ce omite Elliott este faptul că orice călătorie în timp funcționează pe principiul dominoului: orice schimbare, oricât de mică, poate declanșa un tsunami al trecutului, care să măture singurele certitudini din prezent.
La fel ca Marc Levy, Guillaume Musso vorbește simplu și firesc despre lucruri capitale, însă este și un mare maestru al suspansului – Vei fi acolo este un trepidant thriller emoțional.
,,Un tânăr scriitor care a marcat profund lumea literară - și încă nu și-a spus cuvântul. Fiți cu ochii pe el!” Gala
,,Guillaume Musso transformă suspansul în artă literară.” Marie Claire
,,Un roman care ar putea candida la Premiul Romantism Fără Clișee.” Freundin

Guillaume Musso (născut în 1974) este unul dintre cei mai populari scriitori francezi contemporani.
Ideea romanului care i-a adus celebritatea i-a venit după ce a trecut printr-o experienţă terifiantă: la 24 de ani, a suferit un grav accident de maşină, care l-a făcut să reflecteze la sensul vieţii şi la posibilitatea ca ea să se sfârşească pe neaşteptate.
Următoarele romane – Sauve-moi (2005), Seras-tu là? (2006), Parce que je t’aime (2007), Je reviens te chercher (2008), Que serais-je sans toi? (2009), La fille de papier (2010) – au fost la fel de bine primite de public şi sunt în curs de adaptare cinematografică. Cărţile sale s-au vândut în aproape 6 milioane de exemplare şi au fost traduse în peste 40 de limbi.

7 comentarii:

  1. Cartea pare frumoasa, desi sunt obisnuia ca personajul principal sa fie o adolescenta, e bine-venita o schimbare.

    RăspundețiȘtergere
  2. Am citit cartea si mi-a placut foarte mult:X.

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi place mult Musso :x cred ca merita cartea .. sigur mi-o iau

    RăspundețiȘtergere
  4. Mi-ar plăcea să o citesc, pare a fi genul de carte care te pune pe gânduri odată ce o termini :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Inca nu am citit cartea..dar mi-ar placea:X

    RăspundețiȘtergere
  6. pare un titlu interesant felicitari pentru carte

    RăspundețiȘtergere
  7. E prima data cand aud de ea, chiar pare interesanta.

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!