luni, decembrie 12, 2011

The magic of words..by you (12)

Citate trimise de Apy din ”Evermore” de Alyson Noel. Îți mulțumim frumos! 

"Palmele calde și lipicioase ale lui Haven sunt apăsate cu putere pe obrajii mei, în timp ce marginea metalică a inelului ei cu craniu de argint îmi lăsă o amprentă pe piele..."

"Știind ca nu îmi aproba pasiunea pentru hanorace și jeansi, și dorind să îi fac după tot ceea ce a facut pentru mine, îmi introduc corpul în această rochie albastră și drăguță pe care mi-a cumpărat-o de curând, îmi învârt picioarele în pantofii cu tocuri, pe care mi i-a cumpărat ca să se asorteze cu ea, mă dau cu putin gloss(o religvă din vechea mea viață, când îmi păsa de lucruri ca acestea), îmi transfer obiectele indinspensabile din rucsac în poșeta-plic metalică asortată cu rochia și îmi schimb coafura din obișnuita coadă de cal în păr lăsat pe spate în bucle lejere."
"Îmi închid ochii și aștept, degetele mele umblând încontinuu prin interiorul hanoracului, schimbând cântecul urlător al lui Johnny Rotten cu altul mai lent și mai calm."

"Damen este superb.Știu asta fără să ridic măcar o dată privirea...Dar, conform celor mai lăuntrice gânduri ale Staciei Miller,care stă doar cu doua bănci în fața mea, ''Damen Auguste este cu adevărat supersexy''...

și ridică degetul mare peste umăr, iar ochii mei urmăresc acea direcție, oprindu-se asupra unei roșcate superbe îmbrăcate în cea mai mulată rochie neagră și pe cele mai înalte tocuri."

"Apoi, mă mângaie cu degetele pe obraz, scoțând o lalea roșie din spatele urechii mele."

"Tot ce trebuie să fac este să-mi pun mâinile pe carte, iar povestea îmi răsărea în minte."

"Și în clipa în care am rostit aceste cuvinte, mi-e rușine, pentru că am scos la iveală tipul de persoană care sunt - meschină, geloasă și patetică."

"Și când îl privesc în ochi, întreaga lume se micșorează, până ce rămânem doar noi doi, înconjurati de mișcare, ca și cum totul în jur încremenește."

"Mijesc ochii spre începutul unui tatuaj mic și rotund, o schiță vagă a unui șarpe care-și înghite coada."



Click AICI pentru mai multe citate.

10 comentarii:

  1. wow...parca mi-a citit gandurile..chiar eu voiam sa trimit citate din Evermore saptamana asta..:))

    RăspundețiȘtergere
  2. Poti sa trimiti si tu, sunt sigura ca are multe citate frumoase cartea.

    RăspundețiȘtergere
  3. e o carte draguta, am citit-o si eu mai demult.

    RăspundețiȘtergere
  4. Citatele sunt frumoase, dar inca n-am reusit sa citesc Evermore. Mai am inca multe de facut...

    RăspundețiȘtergere
  5. Hey, daca vreti pot sa scot eu din volumum doi :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Ar fi foarte frumos daca ai scoate din volumul 2 :) . Eu nu am inca cartea si nici nu am citit-o, doar pe prima.

    RăspundețiȘtergere
  7. inca nu m-am apucat de aceasta serie..am multe de citit momentan..dar imi doresc intr-o zi cu soare sa ma apuc de ea:D:))

    RăspundețiȘtergere
  8. m-am apucat de seria asta...am imprumutat cartea de la Ramona :)) si am citito. E frumoasa, merita citita, nu este printre preferatele mele, desi este frumoasa ,si povestea e destul de binisor inchegata. As citi cu mare drag si urmatoarea carte <3

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!