duminică, decembrie 11, 2011

Home sweet home!

Cum am spus și în postarea de AICI.. ne-am mutat. De fapt, nu e casă nouă, ci doar o adresă nouă. Sperăm ca poștașului și celor care ne vizitează să nu ne fie greu să dea de noi acum, ci din contră :D.
De ce spun că e doar adresa nouă? Pentru că a rămas blogul vechi, la care i-am schimbat doar link-ul. Sunteți uimiți? Da, se pare că acum este posibilă și această variantă, de a se schimba link-ul. Înainte nu era posibil. Cum să nu iubești bloggerul ? Nu am modificat pentru că nu ne plăcea fosta adresa..doar că era..ciudat, având în vedere că de ceva timp ne schimbasem numele. Vizitatorii noi care ajungeau pe blog la noi, și vedeau sus fan-fic-twilight, la nume ”Walking on Letters”.. probabil credeau că nu suntem sănătoase la cap :)) Nu că am fi foarte.
Schimbarea adresei nu aduce alte modificări cu ea , nu vă speriați. Continuăm să postăm ficuri, poezii, recenzii..tot ce era până acum. Dar vor urma și noi rubrici. Mintea noastră e ca tolba moșului, plină, însă de idei. Deci de acum, http://walking-on-letters.blogspot.com să fie! :D Vă rugăm cei care aveți bloguri și ne aveți în Blogroll să modificați adresa, o să o schimbăm și noi în bannerul nostru și apoi o să-l puteți actualiza și voi cu cel corect.
Că tot venise vorba de continuări, îmi cer mii, mii de scuze că nu le pot posta în seara asta.. și nici zilele astea. Dar am apelat la Alexya, care e săritoare și drăguța ca de obicei, și le va posta ea mâine. Motivul? Nu prea am timp..mai de nimic. Am dat de una în alta. Nici n-am apucat să mă bucur că am scăpat de parțiale, că săptămâna viitoare urmează să am alte două examene, și de data asta finale.
 Pe de o parte e bine, pentru că în sesiune o să am mai puține examene..dar, dar.. am recenzii de făcut, și cărți de citit, și de terminat capitolul la fic, și de tradus pentru blog..la rubrica cu cărți din străinătate..și citate foarte drăguțe de transcris și postat.. :(  Săptămâna viitoare o să fiu cam absentă, din păcate. Ne auzim cu drag după ce trec de zilele astea încărcate, că apoi o să vă bombardez cu postări :)). Oricum blogul rămâne pe mâini bune, Alexya se va ocupa cu responsabilitate de el. 
Ca să închei postarea pe un ton mai optimist, vă mulțumesc că sunteți alături de noi, și sperăm că veți fi în continuare. La urma urmelor nu o adresă contează, ci conținutul, și noi promitem să nu vă dezamăgim așteptările, și să vă surprindem ca de obicei. Până atunci, nu uitați de noile noastre concursuri.. sau de cel de fidelitate..vă invităm pe toți să vă înscrieți !

6 comentarii:

  1. Buna! Bafta cu noua casa ^_^
    O intrebare am si eu...voi continua sa primesc newsletterele pe mail atunci cand aveti postari noi sau trebuie sa ma inscriu din nou? Daca trebuie sa imi introduc din nou adresa de mail, puteti sa puneti casuta aia de inscriere intr-un loc un pic mai vizibil? Momentan nu reusesc sa dau de ea de nici o culoare...
    Multumesc! O zi frumoasa sa aveti!

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna Roxtao!
    Am pus acea casuta in bara stanga, sus. Era tot acolo doar ca mai jos. Cu siguranta o vei vedea acum:D.
    Multumim frumos!
    Krisz, scumpa, ti-am spus sa respiri:)). Va fi bine. Vei lua cu brio examenele si atunci cand vei veni inapoi, ne vom simti ca a venit o furtuna plina de euforie si nebunie:)). Take care:*:*>:D<. Voi incerca sa nu dezamagesc.

    RăspundețiȘtergere
  3. Va iubiiiiiiiim >:D< Ce casuta tare aveti :)) V-am spus ca aveti cea mai frumoasa casuta? A...e identica cu cealalta? Nu-i nimic :)) Chiar aveti un blog superb! M-ati speriat la faza cu celalalt link, eram gata gata sa ajunt FBI-u sa-mi gaseasca prietenele :( Cum adica, dispareati asa fara sa ma luati si pe mine? :))
    Well, bun venit acasa fetelor!!!:)) :*:*:*

    RăspundețiȘtergere
  4. o casuta noua de Craciun:>...chiar ma-am gandit si eu in legatura cu linkul:))...foartev draguta a 2 poza:))

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu v-am zis ca se poate schimba linkul de cand ati schimbat numele, dar voi Batman, Batman.

    RăspundețiȘtergere
  6. Casa noua! Mi-ar placea sa vin cu o prajitura virtuala si sa va urez bun-venit, doar suntem vecine pe blogspot. Din pacate, cum am mai zis intr-un alt comentariu, mi s-a desfiintat blogul si acum trebuie s-o iau de la capat. Am muuuuult de munca:|

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!