marți, decembrie 27, 2011

Creații noi (3)

Vreau să intrăm cu bine în anul nou, de aceea vreau să pun toate creațiile primite pentru a vă putea bucura de ele acum.

Tadotakii scrie "Filă de jurnal"
Rezumat: "In acest fic este vorba despre o fata pe nume Ayline careia viata i se schimba cu un inceput dureros, dar treptat se acomodeaza cu aceasta durere si singuratate, insa ea o loveste drept in inima cu o sageata veche si ruginita care o face sa sangereze fara incetare. La scurt timp apare si bandajul care o face sa se simta mai bine, sa se simta ea! Si acest fic are un sfarsit, dupa parerea mea destul de interesant."
AICI puteți găsi primele 2 capitole.

Ramo scrie "O picătură într-un ocean"
Rezumat: "Viata cu adevarat traita este in trecut sau in viitor – prezentul este un interludiu..un straniu interludiu in care recurgem la trecut sau viitor ca sa ne slujeasca drept marturie ca traim.
Dar daca trecutul vrei sa il uiti, iar viitorul este pus sub semnul intrebarii ? Atunci ce ai putea face decat sa mori incet ? Sa vezi cum esti distrus, sa vezi cum fiecare secunda care trece te arunca din ce in ce mai aproape de prapastie, dar totusi nu te arunca acolo ca sa scapi ? Si daca ai vrea sa scapi, sa rupi odata pentru totdeauna firul vietii tale si nu reusesti? Atunci trebuie sa iti gasesti un scop in viata, ceva pentru care sa lupti si sa uiti de trecut, sa il lasi sa zaca intr-un sertar. Dar ce se intampla atunci cand esti obligat sa deschizi sertarul, sa revezi fiecare amintire ucigatoare, sa se redeschida acea rana si un cutit sa patrunda din nou in ea ? Ce poti face atunci ? Poate doar sa iti dai doua palme si sa mergi mai departe, sa te ridici din balta de sange si sa iti scuturi hainele, sa traiesti cu cutitul acela infipt prefacandu-te ca nu te doare, doar ca sa supravietuiesti asa, traind doar pentru acel scop."
AICI găsiți 12 capitole.

Kenya scrie "Am I Brigitta High?"
Rezumat: "Salutare! Faceti cunostinta cu haotica-nebuna-sensibila-stangacea-razbunatoarea Brigitta High! Este o fata exceptionala cand vrea si cand reuseste a nu se face de ras in fata a multor oameni. Pasiunile ei sunt gatitul, desi nu se pricepe foarte bine la asta, mersul cu bicicleta prin parc, pisicuta ei Dotty si sa se ciondaneasca cu colegul sau de facultate, Mike. Uraste zilele de nastere ale mamei ei, cand uita mancarea in cuptor si cel mai tare, o uraste pe Cassidy, sefa majoretelor si bineinteles, iubita prea frumosului Patrick.
Ei? Ar fi ceva de povestea asta? Sincer va spun, ma regasesc in foarte multe faze de-ale Birgittei, asa ca pot spune ca mie o sa-mi placa. Sper ca si voua."
AICI puteți citi primele 2 capitole.

AdeeChoco scrie "Prin viață"
Rezumat: "Cand poti renaste din propria cenusa, cand numele iti ofera avantaje nebanuite ce iti mai lipseste?
Un nou inceput necesita si un nou nume, Isabella Dyewer, vechea Marie Swan.
Chiar daca ea vrea sa lase trecutul in urma, sa il inchida bine, acesta se agata de ea pana in momentul in care ea se impaca cu el.
Dar ce se intampla cand ea isi epuizeaza toate numele si pentru noul inceput, ea nu mai are ce isi doreste? Ce se intampla cand ea pierde increderea tuturor?"
AICI puteți găsi prefața.

5 comentarii:

  1. Yeiiii !!!
    Creatii noi !
    Abia asteptm sacitesc ca nou :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ww, noile povesti par super si numai ptrivite pt vacanta, dar stiti de ce imi este dor? De un fic old-school Twilight a la Ramona, sau BibbyEllen sau Andru. Povestile acelea cu capitole de 10 pagini de care nu ma mai saturam si care acu n mai sunt pt ca, nu-i asa, deja Twilight se considera demodat. Neveeeer:))

    RăspundețiȘtergere
  3. si mie mi-e dor Nyx,de asta le recitesc din cand in cand:D:X

    RăspundețiȘtergere
  4. am citit ficul lui Tadotakii chiar mi-a placut

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!