luni, decembrie 26, 2011

Concurs de creație - Iarna: Jurizare + Jocul de-a spiridușul

După câteva nopți nedormite, așteptând colindătorii și fiind alături de cei dragi, am revenit pentru a pune la punct cele două concursuri care se desfășoară acum pe blog.

Perioada de înscriere la "Concursul de creație - Iarna" a luat sfârșit. Acum vine momentul jurizării. Eu cu Krisz am dat deja note fiecărei povești, și am înmânat plicul cu notele Adrianei, pentru a avea grijă de ele până ce va veni momentul să îl deschidem. După cum v-am obișnuit, aveți și voi un cuvânt de spus. 
Din 26.12.2011 - 31.12.2011 veți putea vota la fiecare poveste, dând note de la 5 la 10. 

Atenție! 
Puteți vota doar o nota la fiecare poveste, așa că aveți grijă ce notă dați. Nu am pus numele scriitorului, pentru a nu vă influența atunci când votaţi. Rugăm atât scriitorii, cât și cei care votează, să fie corecți și să aleaga cea mai bună poveste.
EDIT: Cei care dau nota 5, sunt rugați să își justifice răspunsul.

In ce priveste "Jocul de-a spiridusul", vă vom lăsa până diseară să ne trimiteți cadourile, iar mâine le vom posta. Credem că este mult mai bine așa, deoarece cu siguranță ați petrecut la fel ca noi de sărbători, iar poate unii nu au reușit să termine la timp.

Take care,
Krisz and Alexya

17 comentarii:

  1. Am si eu o nelamurire mica:am trimis ieri dimineata compunerea mea pentru concurs pe emailul lui Krisz si nu a fost publicata-am trimis-o cumva gresit sau ceva?:D

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu cred ca am primit. Mai trimite-mi-o o data si o postez. Mii de scuze!

    RăspundețiȘtergere
  3. Am trimis-o din nou-sper sa o primesti de data asta:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Am primit! Si te-am rugat sa imi mai trimiti un mail, in care sa imi atasezi pozele, sa nu fie in word.

    RăspundețiȘtergere
  5. Krisz, compunerea mea unde e? Nu o gasesc.

    RăspundețiȘtergere
  6. Am trimis si mailul cu pozele :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Kyky, e postata povestea ta. Uita-te cu atentie. Povestile au fost puse in ordinea in care le-am primit, deci e mai pe la sfarsit.
    Am postat povestea ta, Zlatausgirl. Sper ca ai gasit-o.

    RăspundețiȘtergere
  8. Scumpelor, va rog eu, pe cei care dau note de 5, puneti-i sa motiveze!:| Adica, nu inteleg cum de tocmai..nu mai zic nimic, ma abtin!:|

    RăspundețiȘtergere
  9. Salut fetelor, este o mica eroare. La grila de istorii din partea dreapta cind doresc sa accesez istoria nr.14 imi pare iar istoria nr.15.

    RăspundețiȘtergere
  10. Kyky..are dreptate cei care dau 5..sa-si motiveze nota:|

    RăspundețiȘtergere
  11. Stiu:| Chiar nu mi se pare corect sa pierdem noi din cauza unor obsedati si invidiosi, ma scuzati, stiu ca doare adevarul!

    RăspundețiȘtergere
  12. Experimentul2011, am modificat la povestea #14.

    RăspundețiȘtergere
  13. Am specificat in post sa se justifice cine da nota 5.

    RăspundețiȘtergere
  14. Lasati, fetelor! Cred ca aceia care au dat 5 au facut-o la misto, poate sunt prieteni ai concurentei. Lasati-i pe ei si concentrati-va la ceea ce aveti de facut si la cei care va apreciaza!:*:*:*

    RăspundețiȘtergere
  15. cei care au dat 5 nu aveau ce face asta e sunt si oameni dastia

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!