vineri, decembrie 16, 2011

20 de ani de activitate Libris!!

20 de ani de activitate Libris! Un an de activitate a salonului St.O.Iosif! Suntem invitați cu toții să sărbătorim, cu discounturi între 10- 50% !!

Nu putem decât să spunem ”La mulți ani” acestei librării minunate, și felicitări pentru tot ce a reușit să facă în acești ani. Niște oameni speciali, atenți la dorințele cumpărătorilor, dispuși să ofere cărți câtor mai mulți (știți și voi câte concursuri s-au realizat cu ajutorul librăriei online Libris), și cu dorința de a trezi în cât mai mulți pasiunea pentru cărți și frumos. O librărie pe care noi o respectăm nespus, și ne este foarte dragă! ”La Mulți Ani!” 
Povestea Libris debutează în anul 1991, când o mână de oameni pasionați de cultură s-au ambiționat să creeze la Brașov un loc special, o casă a cărții și a muzicii, inaugurând librăria St.O.Iosif. Orientarea către client și dorința de a distribui cultură acolo unde se cere și este nevoie de ea, au făcut ca aria de distribuție a Libris să crească rapid. Numărul librăriilor din Brașov a ajuns la 2, din anul 2009 activează și online prin proiectul www.libris.ro, iar anul 2010 a însemnat inaugurarea Salonului St.O.Iosif, un spațiu destinat întâlnirilor culturale (lansări de carte și muzică, recitaluri de cântece și poezie, dialoguri culturale).

Suntem invitați alături de ei în data de 17 decembrie 2011!
Pe durata întregii zile oferă promoții de până la 50% . 10% reducere la orice produs cumpărat care nu se află la nici o altă promoție, reduceri de până la 50% la editurile aflate la promoție.
Începând cu orele 19.oo, sunteți invitați la prima ediție a clubului de lectură pe care se propun să îl organizeze săptămânal. Sâmbăta aceasta vor schimba impresii pe marginea volumului "Înainte sa adormi" semnat S.J.Watson, Editura Trei, 2011. De la orele 21.00., veți avea parte de un recital de muzică al formației de folk ATRON.
Și evident, pentru că le place să sărbătorească, librăria St.O.Iosif va fi deschisă până târziu în noapte… la fel și cărțile.

3 comentarii:

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!