duminică, noiembrie 27, 2011

The magic of words... by you (6)

JustLaugh ne-a trimis alte citate superbe dintr-o carte pe care personal o îndrăgesc. Este volumul 4 din "Vampirii din Morganville", cartea numindu-se "Banchetul Nebunilor". Îți mulumim JustLaught.

"Femeia zâmbea în continuare, cu ochii ei negrii ațintiți asupra lui Shane. Lui Claire nu-i plăcea deloc felul în care-l privea. Semăna a... lăcomie. Femeia-vampir avea și un accent cleios și dulceag, unul care nu părea tocmai sudist, dar nici intru totul altceva."

"Atunci, el întinse mâna spre ea, ca un înecat care se agăța de pluta salvatoare, iar forța cu care o trase spre el o șocă. Băiatul își lăsă capul în jos și Claire îi simțgreutatea pe umărul ei. Căldura febrilă, umedă, a frunții lui, pe gâtul ei. Resimți fiorul care-l străbătea, unul singur, dar suficient ca să-i dea de înțeles cât de cumplit
de anapoda se simțea el."

"Furia era tăioasă precum lama de cutit, și Claire încuviință, cu răsuflarea tăiată.
Ar fi vrut să facă un pas înapoi, să de îndepărteze de licărul acela oribil din ochii Ameliei, însă știa că ar fi însemnat o idee foarte nepotrivită. Stătuse destul timp în preajma lui Myrnin ca să înțeleagă că retragerea era un semn de slăbiciune, iar slăbiciunea îndemna la atac."

"-Ei îți pătrund în minte, cei cu adevărat puternici. Pot să te facă... să simți anumite lucruri. Să-ți dorești lucruri pe care de fapt nu le vrei. Să faci lucruri pe care nu le-ai face niciodată. Cei mai mulți nu se obosesc cu așa ceva, dar ceilalți... sunt cei mai răi"

"-Vreau ca tu să trăiești,Claire. Am nevoie să trăiești.
Degetele ei îi mângâiară părul.
-Nu-mi fac griji pentru mine, îi zise ea.
-Niciodată nu-ti faci. Tocmai la asta mă refer. Eu îmi fac griji pentru tine. Nu doar din cauza vampirilor... și din a lui Jason.E încă liber, pe undeva. Și..."

"Sam apucă țepușa și trase, smucind-o cu o singură mișcare rapidă. Trupul bătrânei vampir se ridică într-un spasm, iar gura i se deschise larg. Colții îi scânteiară, ascuțiți și mortali, în lumina din încăpere.
Nu scoase un sunet."

Click AICI pentru mai multe citate.

5 comentarii:

  1. Citatele sunt foare frumoase, romantice:X

    RăspundețiȘtergere
  2. Personal , nu am citit cartea ! Insa dupa cate se vede , pare a fi interesata :)

    RăspundețiȘtergere
  3. vreau sa ma apuc de serie acum serios :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Apy..iti zic daca ai incepe seria..nu ai regreta:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Cu cat citesc mai mult despre Vamprii din Morganville, cu atat mai mult vreau sa citesc seria. Cu siguranta o sa o citesc, e o promisiune! Ma bucur ca sunt precum vamprii originali "cu colti"

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!