luni, noiembrie 28, 2011

Cartea zilei la Editura ALL.

Click AICI pentru a comanda cu 30% reducere!

Sanctus de Simon Toyne
Citadela, sudul Turciei – un munte sălbatic, care adăposteşte cel mai vechi lăcaş de cult şi cel mai mare mister al omenirii. Călugării care viermuiesc prin măruntaiele lui fac parte dintr-o sectă antică, numită Sanctus, care practică ritualuri de o violenţă inimaginabilă.
Într-o dimineaţă, un călugăr al ordinului urcă în vârful muntelui, întinde braţele în formă de cruce şi se aruncă în gol. Trupul îi este plin de tăieturi până la os, în forma literei Tau. Detectivul Arkadian are o misiune grea: ordinul Sanctus este protectorul textului original al Bibliei. Undeva în măruntaiele muntelui există o grădină care pare a fi cea a Edenului, dar aici cunoaşterea nu înseamnă păcat originar, ci putere divină. Când ziarista Liv pătrunde în Citadelă, ea e pe cale să descopere unul dintre cele mai înspăimântătoare secrete ale civilizaţiei.

4 comentarii:

  1. Nu sunt prea mare fana a acestui gen de carti, dar cartea asta pare chiar interesanta:):D

    RăspundețiȘtergere
  2. Abia astept sa fac rost de ea. Mai ales dupa recenzia pe care i-ati facut-o...m-ti determinat sa o vreau!

    RăspundețiȘtergere
  3. Pare interesanta ! Adica are mister si toate alea , si chiar daca nu are si o poveste de dragoste ( cel putin asa cred ) nu pot spune ca nu poate avea succes !

    RăspundețiȘtergere
  4. mie m-i se pare destul de interesanta..:)

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!