marți, octombrie 25, 2011

"JOCUL MINCIUNII" de Sara Shepard, în pregătire la Editura Leda!

"JOCUL MINCIUNII", vol I din seria cu același titlu, de Sara Shepard, în pregătire la Editura Leda!
Traducerile descrierilor cărților au fost făcute de mine.

”Jocul Minciunii” (Jocul Minciunii #1)
Am avut o viaţă pentru care oricine ar fi putut ucide.Apoi cineva a făcut-o.
Cea mai rea parte în a fi mort este că nu-ţi mai rămâne nimic pentru care să trăieşti. Gata cu săruturile. Gata cu secretele. Gata cu bârfa. E de ajuns să omori o fată din nou. Dar eu sunt pe cale să primesc ceva ce nimeni nu a reuşit - încă o performanţă repetată, mulţumită Emmei, sora mea geamănă de mult pierdută, pe care nu am apucat niciodată să o cunosc.Acum Emma e disperată să afle ce s-a întâmplat cu mine. Şi singura cale să descopere este să fie "eu" - să se furişeze în fosta mea viaţă şi să pună toate piesele cap la cap. Dar oare poate ea să râdă la glume cu cei mai buni prieteni ai mei? Să-l convingă pe iubitul meu că ea e fata de care s-a îndrăgostit? Să se prefacă că e fericită, copilul fără griji când îmi îmbrăţişează părinţii de noapte bună ? Şi va putea continua cu şarada, chiar şi după ce va realiza că ucigaşul meu îi urmăreşte toţi paşii?

Să înceapă jocul minciunilor.

Despre celelalte 2 volume deja aparute din serie:

"Never Have I Ever" (Jocul Minciunii #2)
Viaţa mea perfectă a fost o minciună.
Acum aş face orice să descopăr adevărul.
Nu acum mult timp, am avut orice o fată ar fi visat: prieteni uimitori, un iubit adorabil, o familie iubitoare. Dar niciunul dintre ei nu ştiu că am dispărut - că sunt moartă. Pentru a dezlega cauza morţii mele, Emma, sora mea geamănă de mult pierdută, mi-a luat locul. Doarme în camera mea, poartă hainele mele, şi le spune părinţilor mei "Mamă" şi "Tată".  Iar criminalul meu îi urmăreşte fiecare mişcare.
Îmi amintesc puţine din viaţa mea,  deci tot ce pot face este să urmăresc cum Emma încearcă să rezolve misterul dispariţiei mele. Dar cu cât sapă mai adânc, cu atât mai mulţi suspecţi scoate la iveală. Se pare că eu şi prietenii mei am jucat o mulţime de jocuri - jocuri care au distrus viaţa oamenilor. Oricine ar putea vrea răzbunare... oricine ar putea să mă vrea pe mine - şi acum pe Emma - moartă.

"Two Truths and a Lie" (Jocul Minciunii #3)


Sutton Mercer veghează din viaţa de după moarte în timp ce sora ei geamănă de mult pierdută, îi foloseşte identitatea pentru a rezolva cauza crimei.
Emma încă nu l-a găsit pe asasinul lui Sutton. O mulţime de oameni au vrut-o moartă - dar un nume tot apare: Thayer Vega. Când atractivul şi misteriosul Thayer revine în oraş, Emma trebuie să se grăbească să afle dacă s-a întors pentru răzbunare... sau dacă a obţinut-o deja.

7 comentarii:

  1. Super cartile, abea astept sa apara si in librarii:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi se pare ca intotdeuna cartile sunt mai interesante decat filmele ( serialele) !

    RăspundețiȘtergere
  3. Stephany, vrei sa zici ca este film dupa aceasta carte?

    RăspundețiȘtergere
  4. Este serial facut, se numeste ”The Lying Game” si are 10 episoade pana acum. Eu am inceput sa ma uit la el, am vazut 4 episoade pana acum, si e foarte interesant. daca vrei, poti sa il vezi online aici (si subtitrat): http://www.seriale.filmesubtitrate.info/2011/08/lying-game-jocul-minciunii-serial.html?utm_source=BP_recent

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc, deja ma uit la el! Desi din descriere nu e acelasi lucru cu cartea... Multumesc pentru link

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu sunt la zi cu episoadele si pot sa spun ca imi plac foarte tare!
    E cu adevarat interesanta!
    Abia astept cartile!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Puteti sa aduceti si volumul 4? Va rog frumos!!

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!