joi, octombrie 13, 2011

”Eve”, un nou serial !


Calcand pe urmele altor adaptari pe care le adoram (ganditi-va la Pretty Little Liars si Gossip Girl), producatorii The Vampire Diaries pregatesc episodul pilot din Eve, ecranizarea volumului distiopian cu acelasi nume de Anna Carey.
In 2032, la saisprezece ani dupa ce un virus mortal si vaccinul care trebuia sa protejeze impotriva virusului au ucis aproape intreaga populatie a Pamantului, adolescenta Eve, de optsprezece ani, este una dintre putinii supravituitori. Eleva la o scoala de fete, unde a fost invatata sa se teama de barbati, descopera in noaptea dinaintea absolvirii ce se intampla in realitate cu absolventii si soarta ingrozitoare care o asteapta. Evadand din singurul camin pe care il cunoscuse vreodata, Eve porneste intr-o calatorie presarata cu pericole, in cautarea Califiei, locul unde poate fi libera si in siguranta. Pe drum il intalneste pe Caleb, un baiat rebel, care traieste in salbaticie. Treptat, Caleb ii castiga increderea si inima, iar cand and soldatii incep sa-i vaneze, Eve trebuie sa aleaga intre dragoste si propria viata.
Daca descrierea volumului v-a facut curiosi si vreti sa vedeti cum ar putea arata noul serial, urmariti trailer-ul cartii.

2 comentarii:

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!