luni, octombrie 24, 2011

Câștigător concurs ”Eu și Toamna”.

După multe dezbateri, am reușit să alegem poza câștigătoare. Mărturisim că nu ne-a fost deloc ușor, deoarece majoritatea au fost foarte frumoase. Îi felicităm pe toți participanții, ne pare rău că nu avem mai multe premii pentru acest concurs.

Așadar, câștigătoarea este Andreea P. (pe care o rog să îmi trimită un mail cu numele complet și adresa) iar poza ei este următoarea:
De ce am ales-o ? Pentru că imaginea ei e aparte, foarte originală, și ne-a dat o stare de bine și de relaxare. Poza ei ne transmite că toamna nu înseamnă numai melancolie, ploi și seriozitate, ci și voioșie, energie. E o imagine care are ”acel ceva”. Nu știu câte ”duble” a trebuit să tragă până i-a ieșit, eu cu siguranță nu aș avea nicio șansă să fac o poză așa. Felicitări draga noastră pentru ingeniozitate și optimism!

Acum vă vom arăta și restul pozelor participante, toate reușite, și, vă repet, foarte frumoase. Dați click pe ele ca să le vedeți mai mari:
















Felicitări tuturor pentru participare, și multe mulțumiri sponsorului, Librăria Dor de Carte!

2 comentarii:

  1. Felicitari !!!! Chiar e inspirata poza !!!
    Eu sunt a 3-a de jos in sus ;)
    Si celelalte concurente au avut niste poze grozave !!!! Sincer ....superb e putin spus !

    RăspundețiȘtergere
  2. Toate sunt frumoase, dar cea castigatoare intr-adevar e deosebita, unica :) Felicitari!

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!