joi, septembrie 08, 2011

Your Fanfic Cast (1)

Hello! Suntem foarte încântate că cineva a dat  deja curs invitaţiei noastre şi s-a hotărât să ne prezinte personajele poveştii ei. Este vorba despre Bubbles, iar ficul se numeşte "Love in seconds". Îl puteţi citi AICI.

Descriere: Emma, o fată aparent normală, cu părinţi nonconformişti, se mută recent într-un linştit cartier din York. Lumea îi este dată peste cap când se îndrăgosteşte de fermecătorul Derek. Numai că… totul nu decurge aşa cum îşi doreşte ea. Descoperă că are o abilitate ciudată – aceea de a visa şi de a-şi construi un univers paralel. Pe lângă asta se adaugă şi fostul-iubit-stresant, Jim şi noua prietenă hippioată pe care o are – Izzie. Împreună cu ea, încearcă să facă faţă pericolelor care le pândesc. Mai ales că…în visul Emmei apare un alt bărbat misterios. Oare va reuşi ea să decidă în ce dimensiune va trăi? Pentru că, fiecare dimensiune are primejdiile ei…

Şi acum castul (click pe imagini ca să le vedeţi mari):








Ei, cum vi se par personajele? Superbe, nu? 
Sunt convinsă că descrierea şi cast-ul v-au convins ca şi pe mine că ficul e foarte interesant şi merită citit, nu? Vă aşteptăm în continure Cast-urile pe mail-urile noastre pentru postări viitoare. Pupici!

4 comentarii:

  1. Ce dragute sunt personajele!
    Imi place mult si rezumatul, suna foarte bine:)

    Dee.

    RăspundețiȘtergere
  2. suna ff interesant,cn e fata,emma? sau derek?mi-l imaginam mai tinerel adica nush:-?? totusi super:*

    RăspundețiȘtergere
  3. Hm, cred ca o sa gust si eu putin;))
    Si deasemenea o sa va trimit curand rezumatul noul meu fan'fic.
    Plus cast'ul :D

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!