miercuri, septembrie 07, 2011

News!

Ne gândeam că poate vă este dor de nişte rubrici noi. În afară de cele vechi, la care facem câte o postare în fiecare săptămână, vom mai avea:
1. "Your Fanfic Cast" - aici vom posta Cast-ul personajelor din ficurile voastre, aşa cum le vedeţi voi.  Am văzut că pe multe din blogurile voastre aveţi pus şi un cast al personajelor, deci nu veţi avea aşa multe de făcut în plus.  Noi suntem sigure că este o modalitate foarte bună de a vă promova şi aşa creaţiile, pentru că poate cineva nu e interesat de rezumat, dar când vede personajele devine curios şi vrea să le afle povestea. Ce aveţi de făcut? Să ne trimiteţi mail cu subiectul "Your Fanfic Cast" unde să ataşaţi pozele (minim 4 , maxim 8), să scrieţi numele personajelor care corespund lor, numele ficului şi link-ul blogului. Desigur, această rubrică se va realiza cu ajutorul vostru, iar dacă veţi fi aşa cooperanţi ca la celelalte .. nu va fi ok. 
2. "Series" - o rubrică unde vom prezenta seriale pe care le urmărim şi nouă ne plac, apoi noi apărute care par interesante (aşteptăm şi de la voi sugestii, ce seriale ar trebui să mai prezentăm). Ideea ne-a venit de la postarea cu trailerele la "The Vampire Diaries" şi de la Leapşa primită săptămâna trecută. 
3. "Quote Line" - o rubrică care va conţine o imagine cu o replică sau o conversaţie faină dintr-un serial/ film. 

Acum, să vă reamintesc de nişte rubrici vechi la care puteţi colabora:
1. "Music for Blog Soul" - nu prea ne-aţi trimis recomandări muzicale, deşi toată lumea are melodii preferate.
2. "The rest is still unwritten" - rubrica unde trebuia să ne selectaţi câteva citate din creaţiile voastre şi să ni le trimiteţi. Scopul era să vă promovăm şi astfel ficurile, dar se pare că nu prea vreţi să vă facem rost de cititori în plus. Sau da? Atunci vă aşteptăm cu drag citatele. 
3. "The magic of words..by you" - dacă găsiţi un citat preferat, sau mai multe, nu ezitaţi să ni-l trimiteţi , vă rugăm. 
4. "Cei din spatele condeiului, cu voi" - aţi văzut că la târg fetele au trimis poze cu ele, şi nu cred că a fost aşa imposibil. Aşadar, fiţi mai curajoşi , scriitorilor :). 

În plus!
- Dacă aţi intrat pe pagina noastră de Facebook, aţi văzut că am început să facem ca nişte note cu unele din citatele din rubrica "The magic of words", la care puteţi da Share şi să le postaţi pe pagina voastră de facebook. Dacă vor deveni populare şi vă va plăcea ideea, vom face tot mai multe, numai să ne spuneţi. 
- Am realizat un parteneriat cu un blog de cărţi drag nouă, dar va rămâne o surpriză cu cine şi în ce va consta parteneriatul, până la prima postare.
- Nu îl ultimul rând, sper că aţi observat că avem un nou concurs, la care sperăm să vă înscrieţi cât mai mulţi.

Ce părere aveţi de noile adăugiri? Pupici!

7 comentarii:

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!