luni, septembrie 05, 2011

Book Trailer (4)

Dacă tot a pus Alexya recenzia trăsnită la volumul 4 din "Jurnalele Vampirilor", am zis să pun şi eu trailere ale serialului. De data aceasta nu a mai fost nevoie să caut fan made-uri, deoarece e una din norocoasele serii după care s-a făcut şi un serial "The Vampire Diaries".. minunat, de asemenea. Cei care nu v-aţi uitat încă la el, sincer, nu îl rataţi. Dacă vă gândiţi..Twilight rămâne my favourite, nu mă uit, sau, iar vampiri, previzibil, ştiu cum o să fie, vă înşelaţi, şi foarte tare. O să vă ţină cu sufletul la gură acest serial, o să vă îndrăgostiţi de personaje, de poveste, de majoritatea replicilor, care sunt prea tari. 
Ţin minte că şi eu am fost reticentă la început, de fapt, prima dată când m-am uitat, se terminase sezonul 1, pe care l-am dat gata într-o săptămână, dacă nu mai puţin, şi apoi stăteam pe jar aşteptând să apară al doilea. Acum nu mai pot de nerăbdare , mai sunt câteva zile şi apare al treilea sezon. Deci, merită, merită merită!

Trailer sezonul 1

Trailer sezonul 2

Câteva promo-uri ale sezonului 3:



Promo al episodului 1 din sezonul 3:

Ce mai pot să spun, sper ca recenziile noastre şi aceste filmuleţe să vă convingă pe cei care nu aţi văzut serialul să o faceţi, şi cât mai repede. 
Iar acum, pentru cei care sunt deja fani ai lui, am o întrebare: "Team Stefan sau Team Damon şi de ce?" :D.

Pupici!

4 comentarii:

  1. Team Damon definitiv, pentru că el e cel care prin sarcasm şi răutate se ridică deasupra tuturor. Ştefan pentru mine e plictisitor :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Da,sunt mare fana TVD. Si cu siguranta raspunsul meu e Team Damon:X
    dc? pentru ca Damon are ceva special,misterios,e sexy,periculos,bland in unele situatii,cu ochii de nestemata:X Are acel zambet ironic,fermecator,are simtul umorului incredibil si e mai tot timpul sarcastic si ironic:X Nu stim niciodata daca e delicios de rau sau epic de bun:>

    RăspundețiȘtergere
  3. Am vazut pana acum cele 2 sezoane , si mi-au placut la nebunie .

    Deocamdata sunt Team Stefan , fiindca din totdeauna mi s-a parut a fi vampirul bun .

    Dar nu pot spune ca nu ma atrage si Damon !

    Probabil voi schimba taberele cand va incepe sezonul 3 si Stefan va fi rau ! :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Pai am descoperit si eu episoadele cred ca acm un ansi sunt super fan.Am citit cartile, si am vazut si filmele.Sunt clar Team Damon. DE ce? Pt. ca el este misterios, are un sarm aparte,Stephan e dulce si bun,dar nu e ca el.Cel mai mult m-a impresionat cand i-a spus ca o iubeste si i-a sters memoria.Se vede ca o iubeste pe Elena dar sta departe si o urmareste din umbra. A devenit un prieten pt ea. Sunt clar team Damon.

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!