miercuri, august 03, 2011

Urzeala tronurilor de George R.R. Martin

"Urzeala tronurilor" de George R.R. Martin este primul volum din seria "Cântec de gheaţă şi foc".
Editie limitata hard cover publicata de editura Nemira simultan cu aparitia serialului pe HBO
Colectia Nautilus
Traducere de Silviu Genescu

Urzeala tronurilor: romanul care marcheaza fara doar si poate inceputul detronarii lui Tolkien. - Newsweek
Intrigi şi comploturi, tragedii şi tradari, victorii si teroare in vremurile unor prevestiri sumbre. Soarta personajelor principale, a aliatilor şi a dusmanilor lor se afla intr-un echilibru precar, pentru ca fiecare doreste sa castige in jocul cel mai periculos dintre toate: Urzeala tronurilor. - Library Journal

In mod categoric, CÂNTEC DE GHEAŢĂ ŞI FOC va ajunge cea mai buna saga fantasy scrisa vreodata. Subiectul nu e dificil, dar incercarea de a-l rezuma ar fi realmente nebuneasca: o complexa intriga politica si dinastii rivale, iubiri, tradari, sfetnici rauvoitori, regi incapabili, cavaleri, castele, codrii de nepatruns, un gigantic zid de aparare impotriva unor forte nestiute, bastarzi si dragoni de mult disparuti. – New York Times Book Review

Urzeala tronurilor are o grandioasa forta emotional si un ritm alert, care au lipsit din genul fantasy , sufocat de pretiozitati literare, umor recursiv si clisee perimate. – New York Daily News

Martin atinge un varf absolut din punctul de vedere al tehnicii narative si al scenelor de actiune. Scriitura, imaginatia, impactul emotional si extraordinara constructie a universului sau presupun o noua definire a genului fantasy. – Booklist
Click AICI pentru a comanda.

24 de comentarii:

  1. Nu e chiar ceea ce as vrea sa citesc , dar , probabil ca dupa ce incepi sa citeti cartea , devine destul de interesanta

    RăspundețiȘtergere
  2. Stephany da e posibil eu acum 3 ani daca imi spuneai de carti de genul asta eu Cahh Cahh dar acum sa stii ca pot spune ca-mi plac chiar imi plac.Ideea mi-a placut foarte mult.Desi in aceste carti ai parte de o cruzime ce te face sa plagi de nu se mai poate.

    RăspundețiȘtergere
  3. De obicei imi place emotiile care mi le da o carte . Martor mie tatal . De cate ori nu radeam de una singura citind cate ceva amuzant , sau ma trezeam ca plang . Asta e principalul motiv pt care nu citesc decat in camera mea . :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Uh, Stephany, stiu cum e. Am citit New Moon de ziua mea. Aveam invitati in living, si eu stateam pe canapea, nu-mi pasa de nimic, si citeam cartea. Si am inceput dintr`o data sa plang. A fost atat de jenant!:))

    RăspundețiȘtergere
  5. Si acum prefer sa ma izolez cand citesc carti!:)

    RăspundețiȘtergere
  6. Da la fel si eu,apoi soramea mai mare ma numeste o nebuna.Si nu zic ca nu par o nebuna.Radeam cu atat pofta la Damanare de Lauren Kate adica da e cam trista dar avea si niste replici sarcastice de cadeai pe spate.:))

    RăspundețiȘtergere
  7. :)) Da, stiu cum e Diana. Eh, eu am un frate mai mic, asa ca inca nu am primit rang`ul de nebuna:))

    RăspundețiȘtergere
  8. Si la Academia Vampirilor am mai ras cu pofta!=))

    RăspundețiȘtergere
  9. uuhh foarte bine eu sunt cea mica deci sunt cea mai alintata.Nu ca ma dau mare cu asa ceva dar mereu sunt neindreptatita fata de soramea si e enervant dar stai linistita nici eu nu sunt nebuna familiei .

    RăspundețiȘtergere
  10. Cred ca academia vampirilor e mai ceva ca o carticica de glume :)) E superba pur si simplu :))

    RăspundețiȘtergere
  11. Si desigur am adaugat-o de mult pe lista de carti pe care vrea sa le cumpar :))

    RăspundețiȘtergere
  12. Si eu care credeam ca numai ai mei cred ca sunt nebuna ! :)) :)) :))

    RăspundețiȘtergere
  13. Dar va spun eu ca nu suntem nebune !!!! Doar nebune dupa carti !

    RăspundețiȘtergere
  14. Eu de exemplu nu pot sa citesc daca e cineva langa mine . Chiar daca e liniste . Citesc , dar nu inteleg nimic .

    RăspundețiȘtergere
  15. Deci , Diana , suntem cam in aceeasi oala cum s-ar zice .

    RăspundețiȘtergere
  16. Si eu sunt tot mezine , si am o sora mai mare care ma crede o ciudata careia ii place sa rada sau sa planga citind , sau uitadu-se la filme .

    RăspundețiȘtergere
  17. Ca sa nu mai spun ca de curand am fost fana a filmelor koreene . Cand ma vedea sormea ca ma uitam la vreun film koreean , mai ca-si facea cruce :))
    Nici nu mai stiu de cate ori m-a facut o ciudata . ( asta ma bucura ! De fiecare data cand se uita la mine ciudat , am un frumos sentiment de satisfactie. Asa ii dovedesc ca nu ma cunoaste la fel de bine cum crede . :) :)) :)) :))

    RăspundețiȘtergere
  18. Ahh da filmele de pe Tvr1? Da si eu ma uitam la el Dar am vazut doar un serial au fost vreo 5 6 si acum o iau de la capat.:))

    RăspundețiȘtergere
  19. Nu mi se pare ciudat ca te uiti la filme Koreene.E chiar faine .Eu m-am uitat :) la unul cu Deokman o fata seamana cu mine cat de cat

    RăspundețiȘtergere
  20. Nu mi se pare ciudata ca plagi sau razi l;a carti arati cat de mutl iti plac Steph :)

    RăspundețiȘtergere
  21. Nu cred ca daca iti exprimi sentimentele fata de carte e rau.Inseamna ca sora ta nu apreziaza cartile .

    RăspundețiȘtergere
  22. Sora mea face la fel dar o ignor cat se poate de mult si nu-i dau apa la moara :)

    RăspundețiȘtergere
  23. Da ,imi plac cartile fantasy iar parintii si soramea nu au ce sa faca nu ma pot smulge cu nimic de la ele :)

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!