miercuri, august 03, 2011

Surprizele de miercuri de la Leda (3)

I. CAMPANII PROMOŢIONALE ÎN DIVERSE REŢELE DE DISTRIBUŢIE
1. În reţeaua magazinelor CORA, în perioada 9–22 august, se desfăşoară campania „Romance şi urban fantasy/Vampiri”. (Super)Preţul de raft pentru un număr de 26 de titluri din backlist-ul nostru va fi de 26,90 lei pe exemplar, indiferent de preţul iniţial de listă.
2. Pe Elefant.ro se desfăşoară, de acum până pe 31 august, promoţia „Fantasy Zone”, în care reducerile sunt substanţiale. Aveţi aici linkul: http://www.elefant.ro/promo/fantasy-zone-36.html.
Profitaţi de aceste oferte pentru completarea titlurilor care vă lipsesc din oferta noastră.
II. APARIŢII
O singură modificare faţă de lista pe care v-am prezentat-o luna trecută, o veste bună de altfel: volumul 4 din seria Georgina Kincaid de Richelle Mead, “Patimi de sucub”, va fi publicat spre sfârşitul lunii august. Când voi avea coperta finalizată, o să v-o prezint.
III. SERII NOI
(SUPER)PARANORMAL ROMANCE ŞI NU NUMAI…
BLACK DAGGER BROTHERHOOD de J. R. WARD ÎN PORTOFOLIUL LEDA
Deocamdată, primele două volume, ca să vadă proprietarii de ce suntem în stare, atât noi ca editură, cât şi voi ca fani şi cititori înrăiţi! Asta e, discutăm aici cu un alt gigant editorial, PENGUIN USA, care are rigorile şi pretenţiile lui. Eu sper să nu-i dezamăgim, nici noi, nici voi.
Şi-acum, câte puţin despre serie, cărţi şi despre autoare.
BLACK DAGGER BROTHERHOOD este o serie de romance paranormal cu accente erotice (nu trebuie să vă speriaţi, e doar o precizare că nu vorbim despre cărţi pentru copii!) semnată de J.R. WARD. Seria relatează povestea a şase fraţi vampiri şi războinici, care trăiesc împreună şi îşi apără neamul de Lessers, fiinţe umane lipsite de suflet care îi ameninţă la orice pas. Personajele sunt complexe şi sofisticate, cu o multitudine de însuşiri, uneori contradictorii, prinse permanent intr-un vârtej de acţiune şi pline de pasiune. De data aceasta, în prim-plan sunt bărbaţii, dar există în cărţile seriei şi o mulţime de personaje feminine fascinante, precum şi o întreagă galerie de alte personaje, atemporale: îngeri căzuţi, zeităţi etc.
Vă prezint mai jos două stiluri de abordare a coperţilor. Spuneţi-mi care vi se pare mai interesant.
Titlurile în română ale volumelor sunt provizorii.
Vol. 1: DARK LOVER / IUBITUL ÎNTUNECAT
În tenebrele nopţii din Caldwell, New York, între vampiri şi ucigaşii acestora se duce un război mortal pentru stăpânirea teritoriului şi supravieţuire. Întâlnim o bandă secretă de fraţi cum nu s-a mai văzut până acum – formată din şase războinici vampiri, apărători ai neamului vampiresc. Dar niciunul dintre ei nu ucide cu o sete mai mare decât Wrath, conducătorul Frăţiei. Rămas singurul vampir pursânge de pe pământ, Wrath are de încheiat socoteli cu cei care i-au omorât părinţii în urmă cu secole. Dar, atunci când unul dintre cei mai de încredere luptători ai săi este ucis – lăsându-şi fiica fără vreo veste despre soarta lui sau despre destinul care o aşteaptă –, Wrath trebuie să o introducă în lumea morţilor vii – o lume în care domină senzaţiile la cote dincolo de orice închipuire.
Vol. 2: LOVER ETERNAL / ETERNUL IUBIT
În cadrul Frăţiei, Rhage este vampirul cu apetitul cel mai mare. El este cel mai bun luptător, cel care acţionează cel mai rapid pe baza impulsurilor şi iubitul cel mai nesăţios – căci în el arde flacăra unui blestem cumplit aruncat de Scribe Vergin, zeitatea vampirilor. Stăpânit de tenebre, Rhage se teme de momentele când fiara din el se dezlănţuie, transformându-l într-un pericol pentru toţi cei din jur. Când Mary Luce este azvârlită pe neaşteptate în lumea vampirilor, ea trebuie să se bazeze pe protecţia lui Rhage. Ştiind că şi Mary a căzut pradă aceleiaşi atracţii animalice puternice, Rhage îşi dă seama că trebuie să o câştige de partea lui….
J.R. Ward este o autoare de romance paranormal erotic, ale cărei cărţi au devenit bestselleruri, ocupând poziţii de top pe listele de vânzări ale publicaţiilor New York Times şi USAToday Locuieşte în sudul Statelor Unite, împreună cu soţul ei, care o susţine foarte mult, şi iubitul ei câine, un golden retriever. După ce a absolvit Facultatea de drept, a început să lucreze în domeniul medical în oraşul Boston şi mai mulţi ani la rând a ocupat un post de conducere în cadrul unuia dintre centrele medicale universitare de elită din Statele Unite. Scrisul i-a fost întotdeauna pasiunea supremă şi ideea ei despre rai este de a petrece o zi întreagă în faţa computerului, având alături doar pe câinele său şi o cafetieră plină cu cafea.
Pentru mai multe informaţii despre Frăţie, accesaţi http://www.jrward.com/ sau puteţi contacta direct autoarea la adresa jrw@jrward.com.
În privinţa susţinerii pentru publicarea acestei serii în România, trebuie să o menţionez în primul rând pe Iuliana (Julia) şi blogul „Cărţi cu colţi”.

23 de comentarii:

  1. Suna foarte promitatoare cartile . Chiar mi-ar placea sa le cites . Cat despre coperti , cred ca ultimile 2 se potrivesc mai bine ! Pupici !

    RăspundețiȘtergere
  2. Minunate surprizele astea, intai "Jurnalele lui Stefan", apoi "Fortele Raului Absolut"..:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt tentante toate cartile la Dark love si Eternal Lovar imi plac mai mult primele doua coperti rosu si albastru.Punctul meu de vedere si par destul de interesante ideiile :)Vroiam sa va intreb ceva adica daca pute-ti sa postati niste recenzii si despre Cronicile Wardstone sunt minuate si sunt scrise din punctul de vedere al unui baiat.Cartile sunt fantasy.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce mai . Daca e sa le luam asa , toate cartile sunt super interesante .

    RăspundețiȘtergere
  5. De fapt , m-am razgandit . Cred ca thepoorgardener are dreptate . Primele 2 coperti sunt mai faine .

    RăspundețiȘtergere
  6. Apreciez la editura Leda faptul ca scoate cartile pe banda rulanta. Foarte repede mi se pare, adica doua volume din aceasi serie sa fie publicate la o luna,doua, una dupa alta. Apreciez acest lucru!

    RăspundețiȘtergere
  7. Wow ma bucur Aceeeasi parere ca si Kyky .Cu voi fetelor ramai falit vorbesc serios.Sunt atat de multe recenzii ca vrei sa te duci cu un carucior sa le pui pe toate deodata in biblioteca dar apoi nu mai stii cu care incepi

    RăspundețiȘtergere
  8. Un carucior?:)) Pai imi trebuie un camion sa iau toate cartile pe care le vreau acasa dintr`un mall, supermarket etc =))

    RăspundețiȘtergere
  9. pai daca tu aduci un camion eu cu siguranta aduc o 7 vagonete. toate magazinele vor da faliment :))

    RăspundețiȘtergere
  10. Dragi librari,avet-i grija ,vine Diana si va lasa faliti :))

    RăspundețiȘtergere
  11. Suna cam scrantit totusi :))

    RăspundețiȘtergere
  12. Diana , Irina , sunteti fantastice ! Pe zi ce trece , descopar ca avem cam multe in comun . ( in afara de iubirea noastra pentru carti ) ! :))

    RăspundețiȘtergere
  13. Si eu sunt de aceeasi parere ca si voi . Nu mi-ar ajunge un camion sa car toate cartile pe care mi le-as dori .
    :))

    RăspundețiȘtergere
  14. Cred totusi , ca pana ramane libraria leftera , ramani tu , Diana . :))

    RăspundețiȘtergere
  15. Asta daca nu o spargi si furi toate cartile ! :))

    RăspundețiȘtergere
  16. Sa stii ca ma bag si eu daca te tenteaza ! :)) :)) :))

    RăspundețiȘtergere
  17. De unde stii ca nu fur alt magazin inainte sa merg sa iau cartile cu vgonetele altfel nu raman lefter :)

    RăspundețiȘtergere
  18. daca te tenteaza tebuie sa o bagam si pe Irina avem multe in comun cum ai zis si tu in afara de iubirea pentru carti :)

    RăspundețiȘtergere
  19. Eu ma bag in afra de Steph cine mai vine ? :))

    RăspundețiȘtergere
  20. Steph,crede-ma chiar as cumpara cartile ,daca mi-as permite as lua un carut ,ca faza cu vagonetele si camionul ar fi paradis deja.Dar in lume gusti mai mult acru decat dulce :(

    RăspundețiȘtergere
  21. Criza asta nu ajuta cu nimic :(

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!