vineri, august 05, 2011

Revista "Joy" cu carte

În luna august  cu revista Joy vă puteţi achiziţiona  cartea “Iubit de imprumut” de Emily Giffin  (carte apărută la editura Litera cu titlul "Ceva de împrumut").
 Pret revista + carte : 11.90 lei.

Descriere carte: 
Rachel White, o tânără avocată din Manhattan, îşi sărbătoreşte cea de-a treizecea aniversare la petrecerea-surpriză organizată de prietena ei cea mai bună, Darcy. După ceva mai multe pahare, sărbătorita ajunge în braţele lui Dex, prietenul ei din facultate şi logodnicul lui Darcy. Deşi hotărâtă să uite această aventură de o noapte şi să meargă mai departe, Rachel constată cu stupoare că sentimentele ei faţă de Dex sunt mai puternice decât şi-ar fi putut închipui. Pe măsură ce data nunţii celor doi se apropie, ea înţelege că trebuie să facă o alegere dificilă. Căci graniţa dintre bine şi rău poate fi extrem de neclară, finalurile nu sunt întotdeauna fericite şi uneori trebuie să rişti totul pentru a putea obţine adevărata fericire.
Romanul scriitoarei Emily Giffin te va amuza, te va face să plângi şi să pui mâna pe telefon, să-ţi suni cea mai bună prietenă.
Cartea stă la baza filmului "Something Borrowed". Trailer:

În septembrie va apărea tot cu revista Joy la acelaşi preţ, volumul "Aproape căsătoriţi" de Jane Costello (apărută tot la editura Litera). 
Descrierea cărţii:
Care este cel mai rău lucru care i se poate întâmpla în ziua nunţii unei mirese drăguţe şi iubitoare?
Părăsită de logodnic în faţa altarului, Zoe Moore se simte incapabilă să facă faţă umilinţei şi privirilor compătimitoare ale prietenilor şi familiei şi se hotărăşte să se mute pentru o vreme în America. Odată ajunsă acolo, tânăra devine bona copiilor unui văduv nesuferit, dificil, dar extrem de atrăgător şi de sexy. În timp ce le câştigă pas cu pas inima copiilor, Zoe se simte din ce în ce mai frustrată de atitudinea tatălui lor, Ryan, pe care îl consideră un nemernic insensibil, dar de care se simte atrasă în mod inevitabil. Slavă Domnului că există micul grup de bone englezoaice, devenite repede prietenele ei, care să-i tempereze disperarea crescândă! Dar oare vor fi ele în stare să o salveze pe Zoe atunci când descoperă că trecutul nu este chiar atât de uşor de uitat?



10 comentarii:

  1. Abea astept sa apara "Aproape Casatoriti":X mi se pare foarte amuzanta cartea.Un pic de umor face viata mai picanta:>

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi place de fiecare data cand puneti cate ceva despre cele mai noi carti ! Intotdeauna e interesant sa citesti cate un articol in care iti este prezentata o carte ( mai ales daca are si rezumatul sau cateva citate )

    RăspundețiȘtergere
  3. Mi-este mila Zoe Moore adica sa fi parasita in fata altarului e cel mai josnic lucru posibil.Ma intereseaza mai mult prima carte par foarte interesante cartile de acest gen.

    RăspundețiȘtergere
  4. Interesant, cum sustineam ceva mai devreme, imi plac foarte mult aceste oferte, sa zicem "revista-carte"!:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Aproape casatoriti are o coperta amuzanta!:))

    RăspundețiȘtergere
  6. Abia astept "Iubit de imprumut":X <33
    E pe gustul meu:x

    RăspundețiȘtergere
  7. foarte foarte intersant adica este minunat ca unele carti se vind cu cartile le cumperi la un pret uimitor :))

    RăspundețiȘtergere
  8. Da si iubit imprumut este intersanta Irina si eu o astept :))

    RăspundețiȘtergere
  9. Stiu aproape casatoriti pare amuzanta dar cared ca Zoe este distrusa :(

    RăspundețiȘtergere
  10. Debea astept ce carti se vor mai vinde cu reviste:))

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!