marți, iulie 26, 2011

Music for our souls (9)

Trebuia normal să fac postarea pentru rubrică, cu recomandare de piesă. Ei, doar că de data asta va fi puţin mai diferit. Am descoperit acum acest video, şi mi-a plăcut atât de mult, încât am zis că trebuie să vi-l arat. Mi se pare genială ideea, şi e drăguţă şi melodia de pe fundal. Sper să vă impresioneze ca pe mine, şi aştept impresii !


Love Rocks!

6 comentarii:

  1. Imi place . E un mod foarte romantic de a cere o fata in casatorie . Dar , din pacate in ziua de azi , nu sunt foarte multi barbati cu inspiratie .

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, stiu. Trista realitate.. :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Asa ma gandeam si eu . Dar , poate ca mai exista cate un " specimen pe cale de disparitie " . Sper din suflet sa fiu eu cea care il intalneste ! :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Visul oricarei fete. A trecut vremea aia!:)) Melodia e draguta, videoclipul e genial. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Vai ce drepatate amara ai Stephany.Imaginatia la ei zburda printre norii.Videoclipul este mirific.Melodia la fel.Iuybesc aceasta rubrica.

    RăspundețiȘtergere
  6. Si nu numai ca este visul oricei fete ...acest lucru si-l imagineaza toate fetele cand sunt mici.este mai presusu de un vis este o dorinta o speranta nu pot sa explic bine .

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!