joi, iulie 21, 2011

MICUŢELE MINCINOASE de Sara Shepard, vol. 3: PERFECT

    Da, PERFECT în toate privinţele: intriga sofisticată, dinamica şi echilibrul acţiunii, presărată ici-acolo cu umor (uneori negru) şi ironie, dozajul în crescendo al suspansului până simţi că înnebuneşti de-atâta tensiune. Cred că autorii de thrillere pentru adulţi ar avea ce învăţa de aici!
    Cu trei ani în urmă, Spencer, Aria, Emily, Hanna şi prietena lor cea mai bună, Alison, erau Fetele Şic de la Şcoala Rosewood. Alison era conducătoarea grupului, cea cu care toate celelalte voiau să semene, cea care le cunoştea cele mai întunecate secrete.
    Astfel că atunci când Alison a dispărut într-o noapte, durerea resimţita de Spencer, Aria, Emily şi Hanna a fost amestecată cu uşurare. Şi când trupul lui Ali a fost găsit mai târziu în propria ei curte, sub o lespede de beton, fetele s-au văzut forţate să dezgroape câteva amintiri urâte legate de prietena lor. Ar putea ascunde moartea lui Alison mai mult decât crede toată lumea?
    Acum, cineva numit A, cineva care pare să ştie totul, arată către una dintre ele, acuzând-o de omorârea lui Alison. A este gata să le distrugă pentru totdeauna viaţa perfectă… Şi o face cu o perseverenţă şi o minuţiozitate diabolice!
    O carte captivantă, plină de intrigi, scandaluri şi secrete, PERFECT este cel de-al treilea volum din seria Micuţele Mincinoase.


„Glamour şi intrigă.” Elle
„Bârfa-ntastic!… O să vă placă la nebunie!” Love It!
„Sexy şi plină de suspans.” Closer


Volumul are 352 de pagini, format 13×20 cm, este cartonat fără supracopertă şi se vinde la un superpreţ de listă: 34,90 lei.
Precomenzile beneficiază de 25% reducere, aplicată acestuia.
În câteva zile va fi postat linkul de precomandă şi, odată cu el, vi se va comunica şi data exactă de apariţie.

Au mai apărut în această serie două cărţi.


    Printre casele elegante şi curţile perfect îngrijite din localitatea Rosewood, statul Pennsylvania, fiecare are câte ceva de ascuns – şi mai ales cele patru micuţe mincinoase. Spencer, Hanna, Aria şi Emily, colege de liceu şi bune prietene, şi-au ţinut cu grijă ascunse secretele încă de când cea mai bună prietenă a lor, Alison DiLaurentis, un fel de „şefă” a grupului, a dispărut în mod misterios cu trei ani în urmă. Dar în momentul în care fetele încep să primească mesaje ameninţătoare semnate „A”, secretele lor – cele mai neînsemnate, dar şi cele de mult îngropate – par a fi în pericol de a fi dezvăluite.
    Nimic nu mai pare să fie la fel în Rosewood!
    Prietenie, mister, poveşti de dragoste, o posibilă crimă… într-un cuvânt, suspans! Citeşte cartea Sarei Shepard şi află povestea celor patru prietene. Tinere, frumoase, inteligente… Vor reuşi ele să-şi păstreze secretele şi să-şi salveze reputaţia de fete bune?


“Shepard scrie un roman plin de suspans, pe care nu-l poţi lăsa din mână şi pe care adolescenţii îl vor sorbi de la un volum la altul. Intriga este alertă şi surprinde sentimentele caracteristice majorităţii tinerilor.” – School Library Journal


IMPECABIL - volumul 2 din seria Micutele mincinoase de Sara Shepard


    Fereste-te de fetele frumoase cu secrete intunecate!
    CELE PATRU MICUTE MINCINOASE SUNT DEPARTE DE A FI FETE BUNE.
    Spencer i-a furat iubitul surorii sale. Aria are inima zdrobita din cauza profesorului ei de engleza. Lui Emily ii place noua ei prietena, Maya… suspect de mult! Hanna ajunge sa se imbolnaveasca din pricina obsesiei de a arata impecabil. Si cel mai oribil secret al lor de pana acum este atat de scandalos, incat aflarea adevarului le-ar distruge pentru totdeauna.
    Si de ce nu le-as da in vileag? Din moment ce merita cu-adevarat sa piarda totul...

Sexy si plina de suspans! – CLOSER
O poveste emotionanta despre prima dragoste, principii si lectii de viata… interesanta si tulburatoare in acelasi timp, absolut captivanta! – LOUISE CANDLISH

4 comentarii:

  1. Sper sa faceti un concurs cu cele 2 volume ! Mi-as dori foarte mult sa le am ! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi-au placut mult primele 2 carti!:) Si serialul e grozav!:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Da si eu mi-as dori un concurs sa le am si eu :)).Par atat de interesante .ma intreb ce secrete intunecate ascund micutele mincinoase :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Trebuie sa recunosc ca numele cartilor m-au influentat mult :)

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!