marți, iulie 26, 2011

Fan Ficuri

Stephany scrie "Povestirile unei tinere"
Rezumat: " Povestirile unei tinere este un fic despre Bella Swam o fata foarte populara cu un iubit foarte popular ( Jacob ) , avand multi prieteni si tot ce isi dorea . Da ce se intampla cand cel pe care il iubeste ajunge sa-l urasca ? Si mai ales cum va face fata atunci cand viata ei ia o alta intorsatura si trebuie sa se mute in Forks ? Totul va fi destanuit aici. "


A.S. scrie "O viaţă dificilă!"
Rezumat: " Si care o are in rolul princilal pe Jane Smith , o fata care chiar are o viata dificila la liceu . De-a lungul anilor , fiind obligata sa faca fata umilintelor ce se abateau asupra ei . Dar intr-o zi , Alex , o colega transferata , ii devine prietena , si astfel o ajuta sa nu se mai lase umilita de ceilalti . Ce se intampla cand fratele lui Alex , Taylor este mult ravnitul bad boy de care toate fetele sunt indragostite ? Si mai ales cand acesta este iubitul Miei , cea care i-a facut viata imposibila lui Jane in ultimii 5 ani ? Dar cand Jane isi da seama ca ii place pe Taylor ?
Ei bine ... trebuie sa cititi ca sa aflati ! "
Aici puteţi citi primele trei capitole.


Stephenie scrie "Eul din Oglindă"
Rezumat: " Frumoasa Eva Johnson pleaca de acasa in incercarea de a scapa de mama sa mult prea vanitoasa incercand sa-si gaseasca un rost. Cand potentialul ii este observat de familia de bogatasi Kennedy, viata ei se schimba radical. Se indragosteste, isi face prieteni, totul decurge normal; pana intr-o zi cand observa ca in oglinda ei traieste…”ceva”? Va gasi Eva raspunsul? "
Aici veţi putea citi povestea.


Ylly scrie "Shadow Regrets"
Rezumat: " Bella este o fata populara in scoala ei si iubita de prieteni. Printr-un schimb de elevi, ea il intalneste pe Edward Cullen la care ii este gandul mai mereu. Edward de asemenea se gandeste mereu la Bella si la perfectiunea ei, dar fratele Bellei, Emmett Swan ii distruge orice sansa sa mai fie impreuna cu ea. Bella ajunge la disperare cand afla ca Edward este nevoit sa mearga inapoi in NYC. Daca vreti sa aflati cum va supravietui Bella fara Edward, va trebui sa cititi fan ficul "Shadow Regrets". "
Găsişi cele 10 capitole scrise până acum aici.


Alexandra scrie "Deserted Love"
Rezumat: " Ultimul lucru la care s-ar fi aşteptat Isabella Swan era să fie blocată pe tărâmul nisipurilor cu un bărbat necunoscut. Nu numai să fie blocată, ci viaţa ei să depindă de străinul pe care-l dispreţuia. Străinul arogant şi atrăgător: Edward Cullen."
Aici puteţi citi primul capitol.

7 comentarii:

  1. "Razboiul reginelor" volumul 1 + volumul 2 de Oana Stoica Mujea sunt volumele pe care imi doresc sa le am foarte muuult
    Nu sigura daca pot sa concurez si eu pentru ele, avand in vedere ca nu am un blog.

    Adresa mea de e-mail este damned_hybrid381@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  2. Te rog Dana sa lasi comentariul acesta aici : http://fan-fic-twilight.blogspot.com/2011/07/concurs-tritonic-3.html , unde sunt toate care participa la concurs.

    RăspundețiȘtergere
  3. Hei !!! Primele 2 ficuri sunt ale mele ! Si apropo , faceti o treaba minunata cu ficurile .

    RăspundețiȘtergere
  4. "Eul din Oglinda" :X Suna atat de frumos:X

    RăspundețiȘtergere
  5. Ahh:x Si "Shadow Regrets", am citit cateva capitole :X

    RăspundețiȘtergere
  6. Eul din golinda atat imaginatie la fel ca si Fata din hartie adica niste titluri atat de interesante si nu siu....frumoase.

    RăspundețiȘtergere
  7. Clar dupa ce tremin cu tastatul voi citit fic-urile tale Sthephany. :)

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!