miercuri, iulie 06, 2011

Fan Ficuri

Twi Fan mi-a trimis două fan-ficuri:
1. "Răsărit de soare"
Rezumat: " Au trecut șapte ani de la evenimentele din „Zori de zi”, iar Renesmee, ajunsă la maturitate s-a văzut nevoită să părăsească Forks-ul mult iubit împreună cu famila Cullen și Jacob și să se mute în Nightmute, un oraș foarte similar cu cel în care își trăise întreaga viață.
Când veștile, despre problemele cu vampirii pe care cei din Forks le au, ajung la urechile Cullenilor întoarcerea în Forks devine singura alternativă. Totuși odată ajunși aici descoperă că lucrurile nu stau deloc așa cum au crezut și că viața lor, a tuturor - vampiri, lupi sau oameni - este în pericol.
Vampiri noi și vechi vor apărea dezechilibrând și echilibrând balanța forțelor ce se confruntă în Forks.
Va rezista dragostea dintre Renesmee și Jacob în ciuda tuturor piedicilor care apar sau totul se va sfârși în cel mai oribil mod posibil? "
Aici puteţi citi fan-ficul finalizat.

2. "Călătorie spre eternitate"
Rezumat: " Isabella Swan - personajele sunt aceleași cu cele pe care le știm din Saga Twilight - este într-o relație cu Jacob Black de câteva luni când în oraș se mută familia Cullen.
Încă din prima zi de școală Edward Cullen este fascinat de liniștea minții Bellei, dar o viziune a lui Alice îl determină să plece de lângă ea și de lângă familia lui pentru doi ani. La întoarcere află că oricât de mult a încercat nimic nu s-a schimbat, ci din contră lucrurile au devenit îngrozitor de complicate.
În tot acest timp Bella, îndrăgostită în secret de băiatul misterios pe care l-a văzut doar de două ori înainte să dispară, se vede aruncată tot mai adânc în secretele vârcolacilor și ale vampirilor pe care ajunge să le cunoască fără voia celor implicați.
Vor reuși Bella și Edward să treacă peste toate piedicile și să fie împreună și ce se va întâmpla în relația Bellei cu Jacob, rămâne să descoperiți citind „Călătorie spre eternitate”. "
Aici puteţi citi cele 20 de capitole.

Afrodita scrie "Reflecţia durerii"
Rezumat: " De multe ori cand pierde pe cineva drag din viata noastra, parca ne pierdem pe noi. Insa eroina acestei povestiri a pierdut in acelas timp doua persoane dragi. Ea incearca sa faca fata durerii, singuratatii. Insa fantomele trecutului o mai bantue. Ea realizeaza ca trecutul nu doreste sa o lase in pace. Ea face fata la tot aceasta insa unele momente o depasesc. Ea realizeaza pana la urma ca: "Toate în viaţă sunt trecătoare, până şi noi. E plăcut şi uşor să spui “Salut” dar e greu şi dureros să spui “Adio”. Dar nu putem mult timp să fugim de ceea ce ne este frică. Datorită fricii noi ne lipsim adesea de unele lucruri importante şi necesare, pe care poate le-am aşteptat toată viaţa noastră… "
Aici puteţi găsi cele 12 părţi.

Twilightpurple scrie 3 fan-ficuri, plus un fan-fic care îl traduce din spaniola.
1) "Începutul Sfârşitului"
Rezumat: " Este o poveste ce se desfasoara la 2-3 saptamani dupa ce Zori de Zi se termina. Povestea are actiune, umor, dragoste si drama. Apar personaje noi, puteri noi, vampiri noi, intamplari noi. Vor avea loc diferite evenimente ce le vor schimba viata. In plus un nou vampir va face parte din familia Cullen. Mai exact o vampirita, o copila ce a trecut prin suficiente suferinte pentru varsta ei. Ce se intampla cu familia Cullen si cum isi face aparitia un nou membru veti afla doar citind. "
Aici găsiţi primul capitol.

2) "O altă viaţă"
Rezumat: " Dupa ce Edward o paraseste pe Bella in padure, viata lui nu mai are nici un sens. Familia i-a fost aproape in tot acest timp, dar pentru el nu era de ajuns. Nici pentru Bella perioada aceasta din viata ei nu a fost un paradis, a suferit mult, iar Jacob i-a fost mereu alaturi. Ce se intampla cand Edward nu mai poate continua asa, iar dupa 10 ani sa hotareste sa se intoarca in Forks, cautandu-si iubirea. Dar la intoarcere are o mare surpriza: Bella avea deja o familie. Va reusi Edward sa ii recucereasca inima, care mereu a fost a lui? Va putea Bella trece peste tot? Il va putea ierta? Va reusi relatia lor sa se salveze? "
Aici puteţi citi primul capitol.

3) "Ascunşi în întuneric"
Rezumat: " Este o poveste Twilight, in care Bella nu este acceptata ca iubita lui Edward de catre familia Cullen deoarece el este vampir si ea este umana. Nu au nimic cu Bella, tin la ea, dar nu vor ca Bella sa stea cu Edward. De aceea Edward are o relatie cu Tanya, relatie pe care o mentine de dragul familiei. Edward si Bella au o relatie pe ascuns de care doar Alice Cullen stie, ea fiind cea mai buna prietena a Bellei. Pe parcursul povestii apar complicatii, personaje noi, gelozie, drama, iubire, multa suferinta si nelipsitul umor. Vor reusi cei doi sa isi pastreze relatia ? Iubirea invinge tot ? Mai vedem… "
Aici găsiţi cele 2 capitole scrise.

4) "Dias de Ira"
Rezumat: " Acesta este un fanfic tradus de mine din spaniola (cu acordul autoarei desigur), ficul este scris de Karen O’Shea.Doar seductia il va ajuta sa regleze conturi vechi…. Edward Cullen a luat decizia de a se razbuna: sa o seduca pe inocenta fiica a dusmanului sau si apoi de a se casatorii cu ea. Sa duca la capat acest plan nu va fi nici o tortura deoarece Bella Swan era pe cat de frumoasa pe cat era de inocenta.
Bella nu intarzie in a-si da seama ca Edward o santaja, dar nu putea evita tradarea corpului sau in fiecare noapte, cand pasiunea o facea sa uite de manie si sa lase purtata de dorinta. "
Aici puteţi citi primele 2 capitole.

Anda ne-a dezvăluit de unde putem citi povestea din care ne-a dat câteva citate pentru rubrica "The rest is still unwritten". Se numeşte  "Legendele toamnei".
Rezumat: " Am vrut sa scriu o proza bulversanta, in care destinele personajelor mele sa se impleteasca haotic, pentru ca apoi sa se rupa unul de celalalt ireversibil. Prin ,,Legendele toamnei" ridic cortina peste o lume deopotriva dramatica si stralucitoare, tainica si profund revelatoare pentru sufletul omenesc.
Am conturat cu grija o lume cu stralucirea si zbuciumul marii, vitalitatea naturii si zadarnicia cenusii spulberate de vanturi.
Ce-au devenit trecutul si prezentul unor vieti si cum s-a transformat viata in moarte si moartea in viata, intr-o lupta cu iubirea si adevarul, cu cele ce sunt si cele ce ne impiedica sa fim?
Un memento mori sau o resurectie?
Ce-au devenit iubirea? Moartea? Devotamentul? Cinismul? Stangacia? Tandretea si luciditatea?
A fost o sinucidere sau o crima? Si de ce?
Exilul launtric e mai cumplit decat fuga nomada din fata oglinzii care rasfrange adevarul?
Si cum ne facem de unii singuri destinul?
Cum se abate asupra noastra Judecata de Apoi?
Si nu sunt oare cei ce pedepsesc niste calai travestiti iar vinovatii- victimele propriilor neputinte sau orgolii?
Si timpul se va transforma intr-o clepsidra ce-si lasa nisipul sa se scurga, la fel, egal, simultan, odata cu povestea tragica impletita din condei. "
Aici puteţi citi prologul şi primul capitol.

Theeo scrie "Harry Potter the story continues"
Rezumat: " Nu este Twilight ,nici Vampire Diaries ,dar este la fel de bun. Harry Potter the story continues.In a opta carte ,ce o scriu este vorba despre Albus ,Fred si Rose copii lui Harry si Ginny respectiv Hermione si Ron.Un nou an scolar incepe la Hogwarts ,iar copii pornesc cu trenul spre scoala unde au parte de multe aventuri ,ciudatenii si mistere.Cu totii incearca sa dea de un criminal foarte periculos ,ce va fi oprit in final de... va las pe voi sa aflati din carte. "
Aici puteţi citi primele 2 capitole.

Ada scrie "The Twins" 
Rezumat: " Dupa 10 de stat in spatele gratiilor,Victoria Wolf – femeie satula de viata si fost agent special D.A.S – isi pune in cap sa gaseasca adevaratul criminal al fiicei ei Tanya si al partenerului ei Sean King.Desi,aparent ea este inconjurata de oameni care o sustin,toti pot deveni dusmani in doar cateva secunde.Dar ce se intampla cand fost ei sot,Khan Reich – un om de afaceri,maestru al lucrurilor ilegale – este ucis doua zile dupa ce ea a fost catalogata drept femeie “libera”?Politia o suspecteaza din nou.In viata ei si asa data peste cap,apare un detectiv misterios,Jack Jethro – un barbat plin de secrete,care spune lucrurilor pe nume si cu un trecut dureros.Cei doi gasesc indicii si urme care conduc la criminal,dar ce se intampla daca totul devine o infundatura,iar ucigasul e chiar sub nasul lor? "
Aici puteţi găsi 5 capitole.

Deea07 scrie "Dirty Dancer"
Rezumat: " Tinta e una singura , Seful, dar cat trebuie sa sacrifici ca sa-l poti prinde? Ai voie sa te lupti cu dragostea si cu inima cuiva doar pentru ca asa vrei? El e un politist cu o singura misiune, ea o dansatoare oarecare intr-un bar bine ascuns. O poveste de iubire ce se sudeaza la baza unei minciuni, care n-ar suporta o lovitura prea puternica. Cand o inima pura plange dupa tine si te roaga s-o salvezi, ce faci? Fugi sau te intorci langa dansatoarea ta? "
Aici veţi putea citi.

Ioanaraluk95 şi Aayodelia scriu "Umbra dragostei"
Rezumat: " Lissa a devenit regina, iar daca credeti ca lucrurile s-au linistit va inselati amarnic. Bomba e pe cale sa explodeze. Strigoii nu au renuntat la planurile lor de a o transforma pe Lissa, iar faptul ca a devenit regina ii determina sa o urmareasca si mai mult. Insa ea nu este singura in pericol. Multi o urasc pe Lissa, iar Jill este unica care o mai tine pe sora ei ca regina si este in pericol. Oare ce vor fi in stare dusmanii reginei sa faca pentru a-si atinge scopul? Va reusi Rose sa isi tina promisiunea facuta prietenei ei de a o proteja cu scopul propriei vieti? "
Aici puteţi citi prologul.

Antonia scrie  "Viitorul din trecut"
Rezumat: " Povestea se numeste “Viitorul din trecut” si are la baza un vis de-al meu…visul constituie doar baza de la care plec, dar povestea o sa fie modificata pe parcurs. Asa, o mica descriere: actiunea se petrece in preajma sarbatorilor de iarna. Mda, stiu ca afara e vara, dar, deh, asta mi-e ideea. Frumoasa Serenity, proapat divortata, se hotaraste sa termine cu viata de zi cu zi si se aventureaza intr-o vacanta. Dupa accidentul de avion caruia ii supravietuieste, se trezeste intr-un orasel necunoscut, in cabana lui Darian, care locuia acolo cu fiul lui. Mai mult, o sa descoperiti pe parcurs. Oricum, este o poveste despre destin, despre viata, despre puterea iertarii, cu putin supranatural, cu mister din plin si multa dragoste. "
Aici găsiţi primele 3 capitole.

Little Gi scrie "Blue Blood(Miriam's Story)"
Rezumat: " Lesher,un vampir inovator al secolului XXI,devine noul proprietar al Gazetei de Dimineata,schimbandu-i numele in Iubitii noptii.Prin intermediul acestui ziar,poate impartasii muritorilor secretele ascunse ale perosanele ce le cunoaste,scriind povestile vietilor lor.Lesher,isi incepe istorisirea cu Miriam,o vampiroaica de 8000 de ani,ce provenind de la ineputurile vampiresti,pornind din Egipt ajungand sa cunoasca adevaruri...la care oamenii doar viseaza.Miriam,iubea si simtea candva cu o ratiune umana.Acum,privirea-i este goala,incarcata cu chinurile duse in trecut.O poveste diferita,despre ce inseamna a fi om.Si ce inseamna sa fi vampir.Pana unde te duce disperaea cand este vroba de perosanele pe care le iubesti cu adevarat?Toate acestea,intr-o poveste cutremuratoare,inspiratie fiind,de data asta,cartile vampirice ale lui Anne Rice. "
Aici puteţi citi prefaţa, prologul şi cele 6 capitole scrise.

2 comentarii:

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!