miercuri, iulie 13, 2011

Fan ficuri noi

Crazy squirell scrie "Love in the clowds"
Rezumat: " Asta se intampla cand baiatul pe care il iubesti reuseste pur si simplu sa te distruga pentru ca ii place de altcineva. Si tu ce poti face in continuare pe cine te poti baza? Iti zic eu: pe nimeni , doar stai si speri ca viitorul va fi unul mai bun . Sunt Isabella Swan si viata mea nu este una scoasa din povesti ci din realitatea dura si infricosatoare. "
Aici puteţi găsi prologul, plus primul capitol.


Law scrie "Jurnalul unei fete moarte"
Rezumat: " Anna Brandon dispare brusc si este gasita moarta in padure iar politistii spun ca a fost ucisa de animalele salbatice.Chloe,cea mai buna prietena a ei,sufera mult si nu-si poate explica cum de nu mai este printre ei.Inainte sa plece parintii Annei,ii dau lui Chloe jurnalul fetei lor moarte.Ce va gasi Chloe acolo o va marca pe viata. "
Aici puteţi citi primele două capitole.


Allexandra a scris o poveste intitulată "Înconjurată de diamante, trăind printre monştrii". Pentru a o citi, click aici.


Miha Luisa şi Dede scriu "Lost in space of time"
Rezumat: " Dupa cum spune si titlul, ficul este cu totul pierdut… in spatiu! Doi tineri a caror dragoste nu este ingaduita de catre parinti, din cauza principiilor epocii medievale, gasesc o singura cale de a fi impreuna: viitorul. Edward si Bella o sa fie niste calatori in timp, ea renuntand la viata ei buna, iar el renuntand la slujba cu care abia putea trai. Toate astea pentru ca tineau unul la celalalt. Sa intri intr-o noua lume nu este insa perfect. O sa fie un drum greu si lung, iar pana la finalul fericit nu-si pot ingadui sa spere. Cine va invinge? Iubirea sau timpul? Raspunsul il puteti afla doar din Lost in space of time. "
Aici puteţi găsi primul capitol.


Theodora scrie "Totul sau nimic"
Rezumat: " Esti a mea. Ai fost a mea dintodeauna si, oricat te-ai impotrivi, Bella, vei ramane a mea mereu. Eu stiu, si stii si tu, ca ma doresti. Nu-i asa?? Nu-i asa??’’
Bella crezuse ca nu avea sa-l mai vada vreodata pe Edward Cullen...cu toate astea, iata-l din nou. A aratat clar ca inca o mai dorea, fiind hotarat sa le arate tuturor ca si ea il voia pe el la fel de mult.
Numai ca Bella este de acum o femeie in toata firea, nu fetita inocenta pe care o folosise si apoi o aruncase cat colo. Dar nu numai ca o parasise...ci luase tot ce avuse ea de oferit si inca ceva pe deasupra. Apoi, nefiind multumit de faptul c-o parasise, se hotarise sa o distruga, pe ea si tot ceea ce iubea mai mult pe lume. Iar pentru asta, Bella nu avea sa-l ierte niciodata. Sau poate da? Ceea ce Bella uitase, dar nu si Edward, era simplul fapt ca pasiunea si dragostea era un amestec cu mult mai puternic decat razbunarea si ura. "
Primul capitol îl puteţi citi aici.


Missmony82 (cunoscută ca şi Ada) scrie "Ură,iubire şi minciuni"
Rezumat: "Intotdeauna mi-am dorit sa fiu fericita, sa-mi pot indeplini visele si sa pot spune fara pic de ironie ca "Viata este frumoasa".Insa o singura noapte a distrus totul. O singura noapte,o singura persoana. De atunci viata a devenit un iad. Am refuzat sa ma mai gandesc la viitor,la ce va fi,la fericirea mea. Nu mai vroiam nimic,doar sa se termine odata acest cosmar. Pe de alta parte,parintii mei aveau alte idei.
Dupa ce Robert mi-a distrus viata in cel mai urat mod, ne-am mutat in Port Angeles. Era o noua viata,un nou liceu si o noua poveste. Parintii mei au hotarat ca o tabara de vara nu imi va strica,dar ei nu stiau ca Edward Christian Manton va fi si el acolo. Ei nu stiau de ura noastra,de dispretul pe care-l purtam unul altuia. Dar cei care stiau,erau deja satuli. Inclusiv profesorul de matematica Jhon Dortek. Ne-a amenintat,dar noi nu am ascultat si am ajuns in aceeasi cabana. Eu si el.Amandoi urandu-ne de moarte, dar cu secrete pe care niciunul aparent nu le stie. Dar ce se va intampla in continuare? Ne vom ura pentru totdeauna sau vom incepe sa privim in spatele "ambalajului"? Pentru ca nicio carte nu trebuie judecata dupa coperta."
Aici găsiţi cele 6 capitole scrise.

4 comentarii:

  1. Hei fic-=ul Lost in space of time il scriu eu si Miha.Ma bucur ca l-ati postat fetelor .

    RăspundețiȘtergere
  2. Debea astept sa mai vad fic-uri noi :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu deja urmaresc Jurnalul unei fete moarte ;)

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna! Postati va rog si ficurile mele? Prin Paranormal si Again and Again. Iata link-ul http://justmejustforever.wordpress.com/
    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!