vineri, iulie 29, 2011

Din 2 august...

... INVOCAREA – volumul 1 din seria "FORŢELE RĂULUI ABSOLUT" de Kelley Armstrong împreună cu revista BRAVO la incredibilul preţ de 10,99 lei! Despre carte AICI.
BannerFans.com
    Eu am deja cele trei volume din seria "Forţele răului absolut". Mi le-am cumpărat atunci când au apărut prima dată la Editura Leda şi trebuie să mărturisesc că nu îmi pare rău deloc ( deşi preţul era mai mare ). Sunt nişte cărţi fantastice, care m-au ţinut într-un suspans, fapt pentru care terminam fiecare volum într-o singură zi.
    Dacă cumva vă hotărâţi să le luaţi, nu veţi fi dezamăgiţi, deoarece povestea vă va prinde în bratele ei strâns şi de asemenea de personajele ei vă veţi îndrăgosti categoric. Vă promit!

9 comentarii:

  1. Eu mi-am luat deja cartea , si am fost foarte dejamagita . A fost cea mai captivanta carte pe care am citit-o ! Dar la sfarsitul cartii , m-a lasat in aer . Mai bine nu o citeam asa de repede . Acum astept cu sufletul la gura volumul 2 si 3 . :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Am citit cartile mai demult, oricum mi-a facut placere sa vad ca o sa apara alaturi de revista Bravo! Respect!:)

    RăspundețiȘtergere
  3. am doar primele doua volume pe care le-am citit la fel ca Stephany rapid si am ramas ca o bula de aer.Inca nu mi-am luat cartea a treia :(

    RăspundețiȘtergere
  4. Mai sunt doar cateva zile si imi iau si volumul 2 . Vroiam sa nu ma apuc sa-l citesc decat dupa ce imi iau si volulmul 3 , dar nu cred ca mai am rabdare !!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Si eu trebuie sa le cumpar pe 2 si 3, le citisem de la cineva, il am doar pe 1. Abia astept:x Sper sa le mai gasesc:)) O sa fie ravagii.

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte bine Steph foarte bine nu astepta .Da-i drumul adica nu trebuie sa astepti pana la volumul al treilea pentru a citi 2.Da iubesc cartea aceasta.Chloe Sanders imi place la nebunie numele asta :))

    RăspundețiȘtergere
  7. Si totusi sunt toate amestecate vrajitori cu vrajitoare si varcolaci cu (numai tin minte cum se numea rasa lui Chloe ceva cu n,a da necromanti.)O combinatie perrrrrrfecta

    RăspundețiȘtergere
  8. :)) Imi plac atat de muult cartile astea!:))

    RăspundețiȘtergere
  9. Crede-ma ca si mie imi plac la nebunie irina :))

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!