sâmbătă, iulie 09, 2011

Aprilynne Pike's "Wings"

Dacă tot v-a vorbit Alexya de zânele din viziunea lui Martin Millar, o să vă prezint  o serie tot cu zâne,"Wings", scrisă de Aprilynne Pike, care va apărea la Editura Litera. Traducerile îmi aparţin, iar copertele sunt cele din UK, mi se par mai drăguţe decât cele originale.

"Aprilynne Pike's Wings is a remarkable debut; the ingenuity of the mythology is matched only by the startling loveliness with which the story unfolds."
           --Stephenie Meyer, #1 New York Times best-selling author of the Twilight Saga

1. Wings 
Laurel era fascinată, holbându-se la "obiectele" pale cu ochii mari. Erau înfricoşător de frumoase - prea frumoase pentru a fi descrise în cuvinte. 
Laurel se întoarse către oglindă din nou, cu ochii asupra petalelor suspendate care pluteau pe lângă capul ei. Arătau aproape ca nişte aripi.
În această extraordinară poveste despre magie şi intrigă, romantism şi pericol, tot ce credeai că ştii despre zâne va fi schimbat pentru totdeauna. 









2. Spells
Şase luni au trecut de când Laurel a salvat intrarea în împărăţia zânelor din Avalon. Acum ea trebuie să îşi petreacă vara acolo, şlefuindu-şi abilităţile ca zână a toamnei. Dar familia ei umană şi prietenii ei încă sunt în pericol de moarte - iar intrarea în Avalon e mai compromisă ca niciodată. 
Când va veni vremea să îi protejeze pe cei pe care îi iubeşte, se va baza pe David, iubitul ei uman, pentru ajutor ? Sau se va întoarce la electrizantul Tamani, cu care legătura ei este incontestabilă?




3. Wild (Illusions - US)
Laurel nu l-a mai văzut pe Tamani de când l-a implorat anul trecut să o lase să plece. Cu toate că inima ei încă e îndurerată, Laurel e încrezătoare că David a fost alegerea corectă.
Dar chiar când viaţa îşi relua făgaşul normal, Laurel descoperă că un duşman ascuns stă la pândă. Încă o dată, Laurel trebuie să se întoarcă la Tamali să o protejeze şi ghideze, pentru că pericolul care acum ameninţă Avalonul este unul la care nicio zână nu s-a gândit că va fi vreodată posibil. Şi pentru prima dată, Laurel nu poate fi sigură că va izbuti.

2 comentarii:

  1. Sunt super cartile:X
    Imi place mult de Laurel:X E genul de persoana cu "acel ceva special":>

    RăspundețiȘtergere
  2. As vrea sa citesc cartile copertile sunt nu stiu par adorabile si credca o sa-mi placa iar recenzia si normal mi-a strani curioazitatea.

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!