marți, iunie 14, 2011

Stories


" Heart Broken " , scris de BoBolyn
Rezumat: " Christian. Are totul. Faima, averea, toate fetele la picioarele lui. Dar toate vor acelasi lucru. Faima sa. La fel de popular ca parintii sai. Un actor de renume, si frumos. S-a saturat sa aiba inima franta si imaginea stricata. Singura fata care intra in viata lui si se dovedeste a fi sincera si nu dupa banii lui este cea pe care o considera ca o sora. Totul se rezuma la a crede. Descopera citind dragostea si incercarile dintre cei doi. "
Aici găsiţi primele 3 capitole.

" Iubire interzisa ", scris de Alison 07
Rezumat: " Anne este pusa in dificultate atunci cand se muta in Bucuresti si se indragosteste de misteriosul profesor de engleza. Oare are vreo sansa sa il cunoasca mai bine ? Oare si el simte la fel ?
Anne stie un singur lucru cu siguranta : trebuie sa riste. Cititi mai departe si aflati cum decurge povestea lor interzisa de dragoste. "
Aici găsiţi primele două capitole.

" Poisoned " , scris de Katerina ( scriitoare ne-a spus că acesta este primul volum dintr-o serie de romane )
Rezumat: " Vampiri. Vârcolaci . Vrajitori. Toţi trăind în aceeaşi lume ca şi oamenii . Gardienii sunt nişte fiinţe străvechi , aparte , menite să protejeze creaturile supranaturale de … ele înseşi. Emma este gardian , proaspăt absolventă a Academiei din New York şi una dintre ultimii descendenţii ai unui vechi neam de gardieni. După ce , la nici 2, respecti 4 ani , ea şi fratele ei au rămas orfani , au hotărât să îşi dedice vieţile celor pe care trebuie să îi protejeze. Însă după ce fratele ei dispare în mod misterios Emma pleacă în căutarea lui , părăsindu-şi prietenii . Când după 2 ani de căutări disperate , nu găseşte nicio urmă a lui Jesse , ea se întorce în New York , unde îşi revede vechii prieteni şi … duşmani . Dar cel mai important lucru , îl întâlneşte pe frumosul şi extrem de misteriosul vampir David , de care se îndrăgosteşte. Când însă un secret străvechi iese la iveală , viaţa Emmei se transformă într-o frumoasă tragedie… "
Aici puteţi citi prologul

" The magic of the words ", scris de Alexutza
Rezumat: " Kity e o fata normala a care o are pe Angela ca cea mai buna prietena si care este intotdeauna langa ea sa o sustina. Dar ce se poate intampla cand cele doua se duc in vacanta pe o insula care seamana cu paradisul si se indragostesc...de doi actori?! Si mai important, oare va reusi Kity sa o scoata la capat cu Ian? Cititi si veti afla. " 
Primele două capitole le găsiţi aici.

" Justitie oarba " , scris de Ella
Rezumat: " Două persoane diferite… două trecuturi necruţătoare… două destine care se intersectează… o iubire… o familie… o prietenie… un duşman. El are un trecut, o familie, un copil; ea are un trecut crunt, duşmani. O întâmplare îi aduce în acelaşi loc, se îndrăgostesc, însă nici unul nu recunoaşte… ambii au motive să ascundă asta. Ce se întâmplă când trecutul apare în viaţa lor? Reuşesc să treacă peste tot, sau măcar să recunoască ce sentimente nutresc unul pentru celălalt? Oare cum o să fie viitorul lor? "
Primul capitol îl puteţi citi aici.

" Ninas Mal ", tradus de Ella 
Rezumat: " Sunt reginele internatului, toţi vor să fie cu ele şi toate vor să fie ca ele, dar una dintre ele nu crede în dragoste, oare o să o cunoască în ultimul ei an? "
Aici găsiţi primul capitol.

Coperte la " Justitie oarba " şi " Ninas Mal "














P.S. Au apărut cataloagele Leda si Corint. Dacă doriţi să le vedeţi, dati click aici
O zi bună!

0 gânduri:

Trimiteți un comentariu

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!