joi, iunie 02, 2011

Cei din spatele condeiului.. cu voi !(?)

Știu că am de postat a treia parte de la aceasta rubrică, cea cu scriitori de cărți care nu sunt fantasy. Voi face postarea zilele acestea, probabil în week-end.

Eu și Alexya ne gândeam să facem această rubrică și cu voi, scriitorii de fic-uri / povești / poezii , în care să îi prezentăm pe cei care ne-au bucurat cu creațiile lor și încă o mai fac. Încă suntem sceptice, nu știm dacă sunt mulți care se vor alătura și vor accepta să își deconspire o mică parte din identitate, ca să spunem așa, dar sperăm că vor fi. 

Dacă sunteți scriitori/poeți și doriți să apăreți în această rubrică, care va fi de aceeași formă cu aceasta , adică o mică poză + informații despre ce ați scris și link către creațiile voastre, trebuie să ne trimiteți pe mail uneia dintre noi o poză cu voi (nu de tip buletin, dar cu o vizibilitate a feței totuși ), nick-ul cu care ați postat și sunteți cunoscute ( și numele vostru, dacă doriți doar ) , ficul sau ficurile/ poeziile/ poveștile scrie, și link-urile unde pot fi găsite. 

Noi așteptăm mailurile voastre, dacă vom primi și se vor aduna câteva , vom face o primă postare, și cine știe, poate mai multe, dacă va fi un număr mai mare de doritori! Cum vi se pare inițiativa ?

Un comentariu:

  1. Va multumim pentru oportunitatile pe care ni le oferiti!
    Krisz,Alexya,sunteti cele mai tari!

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!