vineri, mai 20, 2011

Fan ficuri noi de sfarsit de saptamana


În sfârşit a sosit week-endul, şi cu ocazia aceasta, am să vă ofer nişte fan-ficuri noi pentru a vă putea relaxa citind ceva interesant.

GabbeMillow scrie " Waterfall of Leaves "
Rezumat: " Katherine Delacroix va avea multe probleme anul asta. In primul rand, e cat pe-aci sa ramana din nou corijenta la materia aia afurisita, in timp ce profesorul ii jura in fata ca asta chiar se va intampla. In al doilea rand, Ray nu-i da pace; incearca intruna s-o seduca prin mijloacele lui... enervante, ca rezultat cauzandu-i si mai multe necazuri. Si nu in ultimul rand, apare el care pare sa stie anumite lucruri mai bine decat oricine din Prahha; e frumos, seducator... si chiar sexy, insa e al naibii de nepasator cand vrea.
Nimeni nu prevede un sfarsit pentru acest triunghi, la prima vedere, normal. Nimeni nu banuieste nicio clipa secretul lui Kate (acela ca visurile sale sunt, de fapt, premonitii) - bine, poate doar el. Nimeni nu stie ce ascunde Ray in spatele fetei aceleia de cuceritor. Si cel mai important... nimeni, dar nimeni, nu stie ca lumea asta e condusa de Liga (Cei Batrani sau Sange Negru) si ca... lui... ii pasa doar de scopul sau si nimic mai mult... "

Aici găsiţi prologul.


Teenage girl scrie jurnalul ei personal. Desigur că nu ştim cine e ea cu adevărat, insă poate, dacă doreşte nişte sfaturi de la noi, i le vom da.
Aici îl puteţi găsi.


Nicole a început să scrie " Show me the meaning of being lonely "
Rezumat: " Toata viata ei pana in acea zi fusese un basm.Cel mai frumos,cel mai vesel,cel mai colorat basm din lume,in care ea era,bineinteles,printesa.Dar in acea zi basmul se destramase brusc,brutal,frumusetea lui fiind intinata pentru totdeauna de sangele parintilor ei care improscase totul in jur.Din acel moment,al nefericitului accident de masina care-i distruge din temelii lumea perfecta,Miranda Ward nu va mai fi niciodata aceeasi.Pentru ea,viata nu mai are niciun sens.Dar,pentru ca totusi viata pare ca trebuie traita,ea alege sa se intoarca in Florida,orasul in care a pierdut totul,tocmai pentru a putea lua de la capat totul.Iar destinul pe care ea il sfideaza cat de des poate se pare ca nu si-a incheiat inca toate socotelile cu ea,in ciuda pasivitatii de care a dat dovada in ultimii 11 ani...O poveste despre razvratire,ura,furie,resentimente,durere,negare,prietenie,iubire,viata... Fuga n-o va mai ajuta pe Miranda si de data asta,scutul ei nu va mai putea retine realitatea afara.De data asta,va trebui sa ramana,sa infrunte furtuna si sa accepte faptul ca,la urma urmei...traieste. "
Aici puteţi găsi primul capitol.



Theo a inceput două fan ficuri noi:

1. The Mistake ( another Damon and Elena lovestory )
Rezumat: " Stefan ii prinde pe Damon si Elena in pat. Elena imediat se acopera si ii spune lui Stefan ca este o greseala. El o crede si lucrurile revin asa cum erau, dar Elena chiar crede ca a fost o greseala?! "
Aici găsiţi primul capitol.

2. Eternal Soul Mates [Delena fanfic]
Rezumat: " Damon se simte la fel de pierdut ca intotdeauna, dar stie o singura persoana care il poate salva de el insusi, dar va fi ea apta sa il iubeasca asa cum o iubeste el? Sau ea nu va avea niciodata puterea de a-i intoarce spatele lui Stefan pe care il considera adevarata ei dragoste? "
Primele 3 capitole le găsiţi aici.

Antonia, pe lângă poezii, a început o poveste numită " Suflet rătăcit "
După cum spune autoarea, va fi o poveste captivanta. Tot ce trebuie să faceţi e să citiţi pentru a vă lămuri singuri/ singure dacă e aşa sau nu. Aici găsiţi atât prologul, cât şi cele 3 capitole scrise.


Petronikiss scrie " Day "
Rezumat: " In carte este vorba despre viata lui Renesmee si Jacob. Noi aventuri, prieteni si dusmani. "
Aici puteţi citi primul capitol.


Miku a început să scrie " Istoria unei năzuințe "
Rezumat: " Trecutul nefast al lui Irene apare dintr-o data obligand-o sa cedeze. E transformata si totul se schimba. Alege sa-si ascunda adevarata fiinta in spatele minciunii, dar in curand va fi prinsa intr-un joc al vampirilor de clasa inalta. Se simte neputicioasa dar cand Ethan, un vampir de elita apare in zona ea realizeaza ca viata nu i s-a schimbat degeaba: poate pierde sau castiga totul, dar sansele de a ramane in viata cu asemenea puteri sunt slabe. Ethan o atrage intr-un joc al pericolului si seductiei, iar ea valseaza alaturi de el spre infinit. "
Aici găsiţi prologul.

Week-end plăcut! Pupici!
Alexya

0 gânduri:

Trimiteți un comentariu

Vă mulțumim pentru că ne vizitați blogul și pentru comentariile voastre. Contează foarte mult pentru noi să vă aflăm gândurile :). Dacă ați pus o întrebare, reveniți, cu siguranță vă vom răspunde!